форум про статтю: Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план 15

Тома Войняк 05.03.2016 *.77-123-179-128-ptr.volia-lviv.com

1
Працюю у клінінгу, але маю бажання створити власну компанію. Дякую за корисну інформацію. Підкажіть, де навчати менеджерів та персонал? Дуже дякую. Запрошую охочих займатись клінінгом до співпраці.

OlgaSuperClean 10.10.2020 *.46.219.205.185

3
Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання персоналу є найважливішим за все інше.Уявіть,Ви придбали найдорожчий пилосос,яким буде користуватися людина,яка не розуміє в техніці нічого.Персонал потрібно не тільки навчити,але й постійно проводити майстер класи з нової техніки та хім.засобів.В мережі є безкоштовні ресурси МІУЗу,також багато інформації на тематичних форумах по навчанню персоналу.Бажаю Вам успіху у бізнесі.

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.