Taunigma: поширення у країнах Європи

Четвер
16.04.2015
Казахську компанію цікавить розвиток на ринку України та розробка нових продуктів, що не мають аналогів у IT сфері
 

Компанія була заснована в 2004 році в Казахстані, а до 2007 року більше півтори тисячі терміналів було встановлено в цій країні. В 2009 році Taunigma FZE удостоїлася звання «Кращий франчайзер року» та стала членом Казахстанської Франчайзинговой Асоціації. До 2011 року бренд став національним, а компанія - абсолютним лідером напрямку в Казахстані.
Анна Коломейцева, представник компанії Taunigma FZE: «У 2013 році було відкрито першу філію компанії у столиці ОАЕ Абу-Дабі, а також розроблено унікальну бізнес пропозицію «Франшиза довірчого управління «Taunigma-Kiosk». Через рік компанія стала лідером по прийому платежів на арабському ринку і відкрила свої представництва в основних містах країни: Абу-Дабі, Дубай, Шарджа, Аль Айн. Всього за рік у країні встановлено понад 1000 кіосків. З 2014 року компанія - член Міжнародної Франчайзинговой Організації для країн Близького Сходу та Африки».

«Розвиток у напрямку франчайзингу було розпочато не випадково. Це - одна з найбільш популярних схем ведення такого роду бізнесу. По-перше, вкладення у бізнес сторонніми інвесторами дозволяють швидше, впевненіше й ефективніше просуватися вперед. По-друге, покупка франшизи робить свого володаря повноправним власником бізнесу та дозволяэ стабільно отримувати солідний пасивний дохід», - вважає Анна Коломійцева. 1500 франчайзингових об'єктів уже встановлено на території ОАЕ. Також щодня відбуваються покупки франшиз і раз на 2-3 місяці відбувається поставка нових партій терміналів в ОАЕ, отже, щотижня кількість встановлених на точки і введених в експлуатацію кіосків збільшується.

«Україна - найбільша європейська країна. Тісно співпрацюючи з нашими європейськими партнерами, ми бачимо безсумнівну перспективність розвитку на цьому ринку. На сьогоднішній день у нас є партнери з України, і нам би хотілося, щоб їх кількість збільшувалася. І ми впевнені, що серед українських підприємців знайдеться чимало людей, які зацікавлені в довгостроковій перспективі співробітництва та розвитку власного бізнесу в діловому центрі світу - в Об'єднаних Арабських Еміратах», - вважає Анна Коломейцева.

Taunigma FZE планує абсолютне лідерство на ринку Арабських Еміратів: встановити більш 10 000 платіжних кіосків на території цієї країни. Подальший розвиток європейського напрямку - відкриття представництва компанії у країнах Європи (у найближчій перспективі). Розробка нових продуктів, що не мають аналогів у сфері IT, надання найширшого у світі спектру доступних для оплати через кіоски послуг. Розширення географії партнерства.


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016