Подія українського ринку франчайзингу

Понеділок
12.01.2015
В Україні йде активна підготовка до 11-ї спеціалізованої виставки «Франчайзинг 2015»
 

З 25 по 27 лютого 2015 у франчайзерів і франчайзі є прекрасна можливість відвідати виставку «Франчайзинг 2015» та зустріти своїх нових партнерів, вибрати для себе найкращу бізнес-концепцію, познайомитися з конкурентами своїй галузі. Захід пройде в українському виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

«Ми очікуємо, що виставка буде успішною і цікавою, не дивлячись на складну ситуацію у країні. Зараз ми бачимо високий інтерес з боку франчайзерів (заявки на участь) і франчайзі (попередні реєстрації на відвідування через сайт). Але ще складно щось прогнозувати в цифрах. Цього року ми робимо все можливе, щоб участь у виставці була максимально доступною - це і гнучка система знижок, і економ-пропозиції (повноцінна участь за 250 євро), і розробка індивідуальних форматів участі з урахуванням особливостей представлених франшиз. Виставка проходитиме 3 дні, а не 4, як раніше. Це дозволить знизити витрати для іногородніх компаній (оплата житла співробітникам, витрати на відрядження тощо)», - коментує Оксана Онопрієнко, маркетинг-менеджер виставки «Франчайзинг».

Виставка «Франчайзинг» щорічно збирає усіх зацікавлених у створенні і розвитку власного бізнесу. Навіть в умовах революції, виставку 2014-го року відвідали майже 1400 підприємців, було презентовано понад 50 бізнес-концепцій, укладалися угоди, результатом яких стали нові підприємства, що працюють по всій країні. Сьогодні франчайзинг зміцнився в найрізноманітніших сферах бізнесу і дозволяє ефективно працювати практично на будь-якому ринку. Як показує практика, періоди кризи в економіці збігаються із стрибкоподібним зростанням кількості франшиз і появою нових франчайзингових точок. 

Виставка «Франчайзинг 2015» пройде одночасно з комплексом «Індустрія торгівлі». Таким чином, відвідувачі зможуть не тільки вибрати франшизу, але і знайти все необхідне обладнання та послуги для запуску власного бізнесу. «Запланована велика ділова програма (https://franchising.euroindex.ua/?pid=4). Вперше буде працювати безкоштовна консалтинг-зона. Всі бажаючі зможуть отримати безкоштовні консультації висококласних фахівців з юридичних, фінансових питань, рекомендації з вибору франшизи та багато іншого. Ми впевнені, що в будь-якій ситуації для кожного підприємця самим правильним вибором буде заняття активної позиції. І на виставці, як завжди, зберуться сильні, активні люди, здатні бачити нові можливості і використовувати їх для розвитку власного бізнесу», - додає Оксана Онопрієнко.

У сітці заходів виставки заплановані пізнавальні лекції на тему: «Ринок франчайзингу в Україні: падіння чи прорив? Що дала криза українському франчайзингу», «Закон про франчайзинг в Україні - вже реальність», «Стратегія розвитку франчайзингового бренду», «Европрорив: досвід виходу українських франшиз на європейський ринок» та ін.