Субота
22.11.2014
У Німеччині закривають 89 франчайзингових ресторанів Burger King
 

Через недотримання санітарних норм, а також порушень умов роботи співробітників, у Німеччині будуть закриті 89 точок мережі швидкого харчування Burger King. За інформацією Deutsche Welle. Всі точки належать франчайзі Burger King - компанії Yi-Ko Holdings. Рішенню розірвати контракт з Yi-Ko передувало журналістське розслідування, темою якого сталаневідповідність закладів у Німеччині санітарним нормам та порушення умов праці співробітників.

Всього в Німеччині на умовах франчайзингу працює близько 700 точок Burger King, а штат близько 3 тисяч чоловік. Скільки з них будуть звільнені, не повідомляється. Представники Burger King заявляють, що постараються зберегти якомога більше робочих місць. Як пишуть місцеві ЗМІ, з моменту весняного скандалу багато проблем були вирішені, проте влітку були нові порушення.

Мережа Burger King була заснована в середині минулого століття у 1954 році в Сполучених Штатах. У даний час штаб-квартира розташована в місті Майамі штату Флорида. За оцінками світових експертів, мережа займає друге після "Макдоналдс" місце в світі за кількістю працюючих закладів. 
 


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015