Понеділок
11.11.2013
Туристична мережа «Join UP! Турагенція» відтепер працює з авіа-партнером МАУ.
 

Новий партнер компанії «Join UP! Турагенція», власника бренду Join UP!, забезпечує чартерні рейси оператора із України до Хургади та Шарм-ель-Шейху. Наразі компанія пропонує клієнтам безкоштовні трансфери до аеропортів в містах Львів, Запоріжжя, Одеса на весь зимовий сезон. «Окрім нових послуг для клієнтів компанії ми регулярно проводимо високоякісні та ексклюзивні заходи для навчання наших агентів, - інформує керівник відділу франчайзингу мережі «Join UP! Турагенція» Наталія Контемир. - Серед них – професійні семінари, зустрічі, роад-шоу, воркшопи. Розвиток компанії залежить від розвитку людей, які в ній працюють».

За словами Наталії Контемир, компанія «Join UP! Турагенція» зарекомендувала себе на ринку туристичних послуг як справжнього бійця після нещодавніх атак з боку конкурентів. «Команда Join UP! – це більше 220 професіоналів, які завдяки конкурентам пройшли вогонь, воду та мідні труби. І саме тому сьогодні є неймовірно згуртованою та сильною командою», - розповідає Наталія Контемир.

Франчайзингова мережа компанії в даний момент нараховує 55 агентств. Франшиза Join UP! цікава тим, що термін окупності вступного внеску складає 3-4 місяці, а фінансові оберти зростають приблизно на 30% за перше півріччя.