Вже до кінця літа українська "Шоколадниця" поповниться двома новими закладами, повідомив директор мережі Вадим Височин. Перший із них, власний, уже найближчим часом відкриється в Борисполі. Появу іншого, франчайзингового, варто очікувати на початку серпня в Одесі.
У кав'ярень "Шоколадниці" з цього року – новий дизайн та нова концепція. Заклади, що відкриються найближчим часом вже виглядатимуть по-новому."Клієнти дуже позитивно відреагували на ці зміни. – стверджує директор мережі Вадим Височин. – Застосування нової концепції добре вплинуло на рівень відвідуваності закладу."
Мережа "Шоколадниця" заснована в 2001 році, і на сьогоднішній день нараховує більше 200 кав'ярень в Москві та інших російських містах. У Росії "Шоколадниця" відкриває в основному власні кав'ярні, з 2007 року був запущений франчайзинговий проект. На початку 2008 року було прийнято рішення розробити франчайзингову пропозицію і для України, і влітку 2009 відкрилася перша франчайзингова кав'ярня в Севастополі. У Києві працюють також 9 власних закладів.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...