Робоча франшиза BVS-Rabota

П'ятниця
21.03.2014
Про франшизу рекрутингового агентства BVS-Rabota, про стратегію просування компанії та її тенденції, розповідає Віталій Беленець, засновник і власник компанії.
 

Віталій, з чого все починалося? Чому Ви зупинили свій вибір на ринку працевлаштування?

Проаналізувавши ситуацію в країні, і протестувавши запити в інтернеті, я з'ясував для себе, що цю нішу не заповнена: є багато людей, яких цікавить робота за кордоном. Також з'ясував, що для українців особливо цікава робота в Росії та Польщі. Протестувавши обсяг попиту, вирішив цим займатися. А так як мій друг працює в цьому сегменті, то він допоміг мені вийти на ринок і підтримав на початковому етапі розвитку. Через деякий час я зробив ліцензію і почав полномаштабную діяльність. Наш ринок на Україні не заповнений, ось звідки я цим почав займатися. Дрібних агенств багато, але великих зі своїми франчайзинговими точками дуже мало: дві-три організації. Спробував, запропонував, і побачив, що є попит. На початковому етапі сам займався всім і рекламою в тому числі. Природно, що робота за кордоном приваблює багатьох українців - адже в деяких країнах є можливість добре заробити.

Які Ваші успіхи на франчайзинговому поприщі?

У франчайзинговому напрямку компанія почала розвиватися з травня 2013-го, і перша власна точка була відкрита в червні цього ж року. А з червня по сьогоднішній день вже відкрито 9 точок по Україні : в Бердичеві, Дніпропетровську, Кам'янець-Подільському, Умані, Рівне, Артемівську, Черкаcсах та Хмельницькому .

Сьогодні робота за кордоном для українців - питання актуальне, як Ви вважаєте, чи буде попит у майбутньому?

Звичайно, буде. Бажання знайти хорошу роботу, професійну перспективу у народу буде завжди. Тим більше, якщо скасують або спростять візові режими, то українці частіше почнуть виїжджати на роботу до Польщі, Німеччини, у Францію наприклад, де зарплати вище. Зараз наприклад тільки в Польщі можна працювати легально: за трудовим договором, по трудовій робочій візі, а інші країни для нас поки закриті.

В які країни найчастіше відправляються на роботу наші співвітчизники? Чим відрізняється, наприклад, робота в Польщі від роботи в Німеччині?

Найчастіше користується попитом робота в сусідніх країнах. Наприклад, робота в Росії для українців - одна з найбільш привабливих, адже тут не потрібна робоча віза, а так само є розуміння мови. На місяць приблизно 30 000 чоловік знаходяться в пошуці роботи в Росії. Правда, якщо зняти податок ( 35 %), то це, приблизно, як мінімальна зарплата в Польщі. А в Польщі все-таки, все більш чесно, прозоро і безпечно: чітко діючі закони і правила. Щоб уникнути конфліктних ситуацій, ми працюємо тільки з перевіреними людьми. Якщо з'являється новий партнер, новий роботодавець, то ми його тестуємо: зустрічаємося, дивимося які він надає умови праці і співпраці, і якщо все в порядку, то укладаємо договір з працевлаштування, і після цього відправляємо людей.

За яких умов можна розпочати співпрацю з агентством? Хто може стати Вашим франчайзі?

Нашим партнером може стати фізична або юридична особа. Важливо мати досвід роботи у сфері продажу, так як наш вид діяльності пов'язаний, в більшості випадків, з продажами та спілкуванням. Припустимо, людині, яка працювала бухгалтером, дуже важко буде адаптуватися, адже робота пов'язана зі спілкуванням, і потрібно вже при телефонній розмові відчувати, що шукає клієнт, що йому підходить.

У нас йде централізоване працевлаштування та централізована видача віз. Без нашого відома франчайзі не можуть налагоджувати співпрацю з іншими закордонними агенствами або роботодавцями. Людина, яка купує франшизу, не може сама вести діяльність. Ми видаємо копію ліцензії, і виходить тільки ми маємо право працевлаштовувати. Тобто, завдання франчайзі - знайти клієнта, а дані пересилаються на нас. Ми обробляємо інформацію, і підсумок роботи передаємо франчайзі, а він в свою чергу – клієнту.

Яким Ви бачите або хотіли б бачити ринок працевлаштування в майбутньому, наприклад через 5 років?

Хочеться бачити відкритими кордони, щоб нас чекали в інших країнах світу, наприклад, в Америці і Канаді. Щоб робота за кордоном для українців була доступною, і була можливість без проблем поїхати і працевлаштуватися. Буде чудово, якщо все так складеться.


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017