«Поїхали з нами» в Казахстані та Білорусі

Четвер
23.01.2020
Зараз мережа налічує 400+ представництв. Що планує компанія надалі?
 

У франчайзингової мережі туристичної компанії «Поїхали з нами» налічується понад 400 представництв. Сергій Гіровець, керівник франчайзингового напрямку туристичної компанії «Поїхали з нами» поділився планами розвитку компанії.

За його словами, за 11 років роботи з франшизою компанія відкрила 350 об'єктів в Україні, 50 в Казахстані, решта в Білорусі, Молдові та Придністров'ї. Зараз компанія володіє тільки одним представництвом, а все решта належить партнерам.

Франчайзі в основному стають підприємці, які не пов'язані з туризмом.

«Вони кудись поїхали, сподобалася атмосфера. Друга важлива умова: щоб у підприємця була можливість займатися цим бізнесом. Якщо такої можливості немає — треба шукати керуючого», — каже Сергій.

За його словами, часто партнерами компанії стають і успішні менеджери «Поїхали з нами».

Гіровець визнаєт, що працювати в Казахстані складніше, ніж в Україні: відрізняється і законодавство, і менталітет. Але в підсумку і прибуток більше — в Казахстані вище середній чек, оскільки там їдуть не 2,2 людини, як в Україні, а по 4-6 чоловік. Сім'ї у казахстанців великі, багатодітні.

А по перевагах, особливої ​​різниць немає: казахстанці люблять відпочивати в Єгипті і Туреччині. Але частіше, ніж українці літають в Емірати і Таїланд, які розташовані ближче до Казахстану.

Розвиток мережі в Білорусі і Молдови стимулював попит: туристи з цих країн давно купували путівки в Україні — так дешевше. Наші сусіди бачать різницю в ціні і вважають за краще літати з Києва. Це особливо помітно з прикордонних з Україною міст і за налагодженою індустрією маршруток, які доставляють туристів в «Бориспіль» з Білорусі.

Білоруси давно літають через Україну — в їх країні працює тільки один монополіст, а в Україні і рейсів більше і ціни цікавіше.

«Зараз франчайзі «Поїхали з нами»тільки запускає офіс в Молдові і буде продавати путівки з можливістю вильоту з Одеси або Кишинева. Ринок в Молдові невеликий, але він є і його можна розвивати», — продовжує Сергій.

У цьому році компанія планує продовжити розширення мережі в Україні, Молдові, Казахстані та Білорусі.

Компанія «Поїхали з нами» була створена в 2004-му році, а в 2008-му році був запущений франчайзинговий проект. У 2015-му році компанія почала продавати франшизу в Казахстані. Щорічно у «Поїхали з нами» відкривається 40-50 філій. У квітні 2018 року компанія відправила у відпустку мільйонного туриста, а за рік організовує відпочинок більш ніж 200 тисячам туристів.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію