«Грузинський хліб» запустить 50 пекарень!

Середа
08.01.2020
Franchise Group отримала ексклюзивний контракт на продаж франшизи.
 

Франшиза «Грузинський хліб» після старту на Західній Україні готується до всеукраїнської експансії. Franchise Group отримала ексклюзивний контракт на продаж франшизи.

Компанія «Грузинський хліб» працює з 2014 року і за цей час запустила 39 об'єктів (з них три – в Польщі: 2 в Кракові і 1 в Щеціні).

До останнього часу франшиза бренду успішно розвивалася на Західній Україні. Точки в Самборі, Червонограді, Тернополі – вже в перший місяць в 2,5 рази продемонстрували перевиконання плану, що говорить про великий потенціал франшизи.

Тепер в планах власників відкриття ще 50 пекарень в 2020 році, але тільки Україною, їх плани не обмежуються.

Пекарня приносить прибуток, як в обласних центрах, так і невеличких невеликих містах – від 50 тисяч населення. Розглядається варіант і продажу в столиці за умови наявності відповідних приміщень.

«У кожній пекарні «Грузинський хліб» будується жива піч – тандир або тоні по-грузинськи. Покупці спостерігають за приготуванням: від замішування тіста до випічки лавашей, хачапурі, слоек», – говорить Вадим Костенко, засновник мережі «Хінкальня», який управляє франшизою «Грузинський хліб».

Цей проект відрізняє легкий старт і швидка окупність. Ідеальні франчайзі, за словами Костенка, – це люди з підприємницьким досвідом, у яких вже є кафе або ресторан і вони знайомі зі сферою громадського харчування.

Також ця франшиза буде цікава людям, які хочуть змінити найману працю на власну справу і почати бізнес в районних та обласних центрах, але при цьому зберегти вільний графік.
Які умови для вибору локації? У невеликих містах пекарня розміщується на центральній вулиці, поблизу вузів, на зупинках біля великих житлових масивів, а також ринки.

«Грузинський хліб» запускається в приміщенні площею від 30 до 50 метрів. У форматі 50 метрів в пекарні буде встановлена ​​стійка, за якою можна випити кави і з’їсти хачапурі.

Франшиза швидко захопила позиції на Заході країни, завдяки невисоким цінам на продукцію: лаваш коштує 10 гривень, а 300-грамова випічка – від 20 до 27 гривень. Втім, найпопулярніший продукт – не лаваш, а випічка з начинкою, яка замінює повноцінний обід.

Для старту франчайзі оплачує паушальний внесок – 7 тисяч доларів, а загалом інвестиції складають 15 тисяч доларів.

Персонал пекарні вчиться в пекарні у Львові, на зміні працюють кухар, помічник кухаря і касир. Вся технологія створена уродженцями Грузії – вони готують хліб за традиційними рецептами з використанням грузинських спецій.

Деталі купівлі франшизи дізнавайтесь за телефоном +38 067 343 73 43


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017