Грузинський хліб запустить 50 пекарень

Середа
08.01.2020
Деталі купівлі франшизи дізнавайтесь за телефоном +38 067 343 73 43
 

Франшиза «Грузинський хліб» після старту на Західній Україні готується до всеукраїнської експансії. Franchise Group отримала ексклюзивний контракт на продаж франшизи.

Компанія «Грузинський хліб» працює з 2014 року і за цей час запустила 39 об'єктів (з них три – в Польщі: 2 в Кракові і 1 в Щеціні).

До останнього часу франшиза бренду успішно розвивалася на Західній Україні. Точки в Самборі, Червонограді, Тернополі – вже в перший місяць в 2,5 рази продемонстрували перевиконання плану, що говорить про великий потенціал франшизи.

Тепер в планах власників відкриття ще 50 пекарень в 2020 році, але тільки Україною, їх плани не обмежуються.

Пекарня приносить прибуток, як в обласних центрах, так і невеличких невеликих містах – від 50 тисяч населення. Розглядається варіант і продажу в столиці за умови наявності відповідних приміщень.

 

«У кожній пекарні «Грузинський хліб» будується жива піч – тандир або тоні по-грузинськи. Покупці спостерігають за приготуванням: від замішування тіста до випічки лавашей, хачапурі, слоек», – говорить Вадим Костенко, засновник мережі «Хінкальня», який управляє франшизою «Грузинський хліб».
 

Цей проект відрізняє легкий старт і швидка окупність. Ідеальні франчайзі, за словами Костенка, – це люди з підприємницьким досвідом, у яких вже є кафе або ресторан і вони знайомі зі сферою громадського харчування.

Також ця франшиза буде цікава людям, які хочуть змінити найману працю на власну справу і почати бізнес в районних та обласних центрах, але при цьому зберегти вільний графік.
Які умови для вибору локації? У невеликих містах пекарня розміщується на центральній вулиці, поблизу вузів, на зупинках біля великих житлових масивів, а також ринки.

«Грузинський хліб» запускається в приміщенні площею від 30 до 50 метрів. У форматі 50 метрів в пекарні буде встановлена ​​стійка, за якою можна випити кави і з’їсти хачапурі.

 

Франшиза швидко захопила позиції на Заході країни, завдяки невисоким цінам на продукцію: лаваш коштує 10 гривень, а 300-грамова випічка – від 20 до 27 гривень. Втім, найпопулярніший продукт – не лаваш, а випічка з начинкою, яка замінює повноцінний обід.
Для старту франчайзі оплачує паушальний внесок – 7 тисяч доларів, а загалом інвестиції складають 15 тисяч доларів.

Персонал пекарні вчиться в пекарні у Львові, на зміні працюють кухар, помічник кухаря і касир. Вся технологія створена уродженцями Грузії – вони готують хліб за традиційними рецептами з використанням грузинських спецій.


популярне на форумі

What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

1 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017
METRO: франчайзинг в Україні

Хочу відкрити магазин! Підскажіть деталі по франшизі ramanyatsiuk@gmail.com Дякую

5 коментар
остання 08.12.2016
Алден-Вет кожного разу трохи інакша

Обратились в клинику 22 сентября. За день до этого мой кот вдруг стал каким-то слабым, припадал на...

27 коментар
остання 26.09.2016
Алден-Вет кожного разу трохи інакша

20.05.2016 ветеринар клиники Алден-вет Татьяна Федоровна Ковченко назначила моему коту уколы. После...

27 коментар
остання 25.05.2016
Алден-Вет кожного разу трохи інакша

Алден-Вет, клиника на Виноградаре у вас оставляет желать лучшего. Приехали по старой памяти в...

27 коментар
остання 04.02.2016