Мережа Helen-A відкрила новий магазин

Середа
04.03.2015
У столичному ТРЦ Dream Town відбулося відкриття магазину одягу вітчизняного виробника
 

28 лютого «Аленс Мода Груп» відкрила великий брендований магазин у столичному торговому центрі Dream Town. Компанія, яка є повністю структурованою фабрикою з пошиття жіночого одягу під торговою маркою Helen-A, взяла курс розвитку по франчайзингу. «У суботу ми успішно відкрилися і вже маємо хороші відгуки! Інвестиції у відкриття складають 350 тисяч грн. Магазин зроблений повністю в нашому брендованому стилі. На сьогоднішній день ми маємо 5 власних і 3 франчайзингових об'єкти», - розповідає порталу franchising.ua Анатолій Коваль, директор підприємства «Аленс Мода Груп».

Компанія взяла активну участь у виставці «Франчайзинг 2015» і вже опрацьовує пропозиції від потенційних франчайзі. «На виставці до нас надійшла пропозиція відкривати мережу магазинів Helen-A в Одесі. Для нас цікавий франчайзинг, так як це інвестиції, які ми можемо вкладати в бізнес і розвивати його далі. Все своє життя я шию: перші штани були пошиті в 1978 році. Постійно вдосконалював свою майстерність, з часом відкрив швейну фабрику, запустив виробництво. Сьогодні ми виробляємо таку продукцію, яку не соромно представити на ринку і реалізуємо її через власні магазини, опт та інтернет», - продовжує Анатолій Коваль.

Для франчайзі компанія «Helen-A» надає під реалізацію товар як власного виробництва (жіночий одяг офісного напряму і шкільна форма), так і товар на вибір франчайзі зі складів компанії «Helen-A» інших виробників на суму від 100 тисяч грн. до 150 тисяч грн. (500 - 1000 од.) за оптовою ціною. Також надає допомогу в дизайнерських рішеннях при ремонті приміщень, вибору меблів та обладнання, освітлення для магазину, поставки брендових вішалок і пакувальних пакетів. Встановлює за рахунок компанії додаткове обладнання: комп'ютер, телефон (IP-телефонія),  камери, принтери для роздруківки цінників та документів, зчитувача штрих-кодів, принтера для видачі чеків. А також надає багато інших послуг майбутньому партнерові.

«Важливо, щоб підприємець мав бажання заробляти гроші, володів інвестиціями близько 200-250 тисяч грн. При дотриманні всіх стандартів роботи, окупність становить максимум 12 місяців. Якщо протягом півроку бізнес не йде, то ми повертаємо франчайзі гроші за 18 місяців», - резюмує Анатолій Коваль.


популярне на форумі

Де можна купити якісне взуття недорого?

Зверніть увагу на магазин брендового одягу тавзуття ОднаТака - https://www.odnataka.com.ua/ Там є вишукані...

3 коментар
остання 15.06.2022
Де можна купити якісне взуття недорого?

Привіт, я постійно купую взуття для своєї родини на https://koalabi.com.ua/. Є вибір на всі сезони, якість...

3 коментар
остання 16.05.2022
В'язані речі це стильно

В'язані речі - це унікум в світі моди. Незважаючи на те, що носити такі речі почали дуже давно,...

1 коментар
остання 08.07.2021
Де можна купити якісне взуття недорого?

Рекомендую www.butyjana.com.ua

3 коментар
остання 25.04.2019
Як відкрити магазин одягу

Стаття написана для ідеальних умов. Але з падінням купівельної спроможності покупців не все так...

1 коментар
остання 12.03.2017
Где качественная одежда на 50% дешевле?

Однозначно интернет-магазины. Даже в наших отечественных можно купить дешевле, чем тот же брнед,...

2 коментар
остання 21.05.2016
Где качественная одежда на 50% дешевле?

на алиаэкспресс

2 коментар
остання 27.01.2016
На очереди Stradivarius, Bershka и Pull & Bear

хочу відкрити магазин торгових марок Stradivarius,Bershka,Zara на умовах співпраці по франшизі в Україні...

2 коментар
остання 10.09.2013