Четвер
19.02.2015
У 2015-му році компанія почала розвивати мережу за допомогою франчайзингу
 

Мережа магазинів роздрібної торгівлі трендовими жіночими аксесуарами і біжутерією на Західній Україні BLN ACCESSORIES, на початку лютого запустила франчайзинг. Сьогодні в арсеналі компанії знаходиться 4 сообственно об'єкта (2 - Тернопіль, 1 - Львів, 1 - Рівне). BLN ACCESSORIES постійно відстежує новинки та тренди Європейського та Американського ринку аксесуарів, впроваджуючи їх на український ринок.

«Франчайзинг ми запустили недавно. Він потрібен нам для грамотного ведення бізнесу. Кожна торгова точка вимагає догляд, те, без чого все завалиться. Одна людина не може займатися усім одночасно. Розвиток бренду вимагає багато сил, часу і мислення. Якщо постійно займатися дрібними внутрішніми справами, наприклад, подай-принеси, ремонтом обладнання, контролем персоналу - часу на розвиток бренду не залишиться. У результаті, власник бізнесу просто перегорає. Франчайзинг нам потрібен для правильного контролю за магазинами, адже немає людини більш зацікавленої в просуванні свого бізнесу, ніж той, хто вклав у нього гроші (в даному випадку франчайзі). Ми кілька років йшли до мети відкриття франчайзингу, пильно вивчаючи ринок аксесуарів і кращі технології ведення бізнесу», - ділиться порталу Тарас Білан, директор мережі BLN ACCESSORIES.

Ринок ритейлу динамічно розвивається. З кожним роком в Україні все складніше і складніше конкурувати з величезними брендами, що заходять на наш ринок і за якихось 2-3 місяці відкривають 50 магазинів, змаючи хороший товаром і ціну. «Конкуренція є скрізь, наш бізнес не виняток. Конкуренція - це той механізм, який не дасть вам права робити бізнес погано, потрібно завжди бути на крок попереду. Ми любимо наших конкурентів. Нам задають темп для розвитку, але, на жаль, багато підприємців не розуміють, чому справи не йдуть, у чому проблема і як з цим боротися. Все просто - бізнесом треба жити. Лягати спати і прокидатися з єдиною метою - розвивати свою справу, робити його кращим, прагнути не продавати, а вдосконалюватися. Успіх, повірте, не змусить себе чекати», - вважає Тарас Білан.

Єдиною перешкодою для швидкого розвитку компанії сьогодні є інвестиції. Але команда BLN ACCESSORIES вірить, що складна ситуація в Україні стабілізується, люди почнуть жити і вкладати гроші в те, що їм подобатися. «Ми ростемо, розвиваємося і не тримаємося за стереотипи: кожен день у нас виникає маса відмінних ідей, що допоможуть нам стати кращими для покупців, стати кращими для партнерів. Стереотипність - усталене ставлення до повсякденності, до роботи, підходу до ведення бізнесу. Що спільного у більшості підприємців? - Лінь. Лінь до вдосконалення. Багато людей мислять просто: "Люди купують у будь-якому разі, так навіщо ж робити більше? Навіщо ламати голову?" - І це величезна помилка», - вважає Тарас Білан.

Франчайзі BLN ACCESSORIES може стати абсолютно будь-яка людина, з досвідом ведення бізнесу або ж без нього. «Для франчайзера головне - чесність і прозорість ведення бізнесу. Якщо потенційний франчайзі володіє цими якостями - прекрасно! Якщо любить стиль і моду - ще краще. Важливезавдання при відкритті торгового об'єкту - знайти приміщення, з хорошою прохідністю. Для франчайзі по роботі труднощів немає взагалі. Звичайний рутинний процес після відкриття - замовлення товару, продаж, контроль співробітників», - розповідає Тарас Білан.


читати статті

Новий магазин "Наш Край" у Цумані /23.11.2023

Відтепер жителі Цумані можуть придбати усе необхідне у новому сучасному супермаркеті «Наш Край».

Два нових супермаркети SPAR /16.11.2023

Нещодавно мережа супермаркетів SPAR відкрила дві нові торгові точки.

Чому "Наш Край" кращий вибір для підприємців України? /20.10.2023

Чому франчайзинг "Наш Край" — це вигідний вибір для тих, хто мріє власного бізнесу в сфері продуктового рітейлу.

Обрали фіналістів проекту START SPAR /12.10.2023

Мережа супермаркетів SPAR в Україні взяла на себе завдання розвитку та підтримки малих та середніх виробників, і результати їхнього проєкту насправді вражають.

Франшиза "Наш Край": чому варто обрати? /09.06.2023

Франшиза супермаркету "Наш Край" надає підприємцям можливість вести власний бізнес з мінімальними початковими витратами та ризиками.

популярне на форумі

Летнее

Лето вот вот уже близко, а купальники надо покупать заранее. Уже подготовились? Если не успели -...

1 коментар
остання 15.10.2021
Rozetka йде в доставку їжі

Не забудьте на островок взять пляжную одежду - https://mathilda.com.ua/kupalniki/plyagnaya-odegda/ В ней вы на острове...

1 коментар
остання 05.06.2021
Як відкрити магазин біжутерії. Бізнес-план

Ми пропонуємо приватні, комерційні та особисті кредити з дуже низькими річними процентними...

1 коментар
остання 17.12.2018
Еко-шик: комплексний еко-франчайзинг

Торгова марка “Еко-шик”: магазини органічних продуктів, кафе з ексклюзивними рецептами від...

1 коментар
остання 10.10.2016
DeSheli - осторожно, мошенники!

У этих ребят постоянно меняются телефоны и они представляются разными "салонами". Я живу в Киеве....

22 коментар
остання 17.08.2016
DeSheli - осторожно, мошенники!

09.07.2015, салон по адресу М. Расковой, 2а. Консультант Елена  встретила любезно, провела первый...

22 коментар
остання 09.07.2015
DeSheli - осторожно, мошенники!

Не слушайте откровенно негативные отзывы! Это все недоброжелатели. Убедилась на собственном...

22 коментар
остання 30.04.2015
Эко-лавка ищет партнеров

Добрый день, Тамара! Всю информацию о данной франшизе Вы можете увидеть на нашем портале в...

2 коментар
остання 23.12.2014