Bilux відкриває польський ринок

Четвер
15.01.2015
Або чому поляки зацікавлені в інноваціях енергозберігаючого опалення?
 

Над тим як обігріти приміщення без газу вигідно та економно сьогодні думає кожен українець, так як тарифи на газ підвищилися і будуть ще підвищуватися. Тому продукція «Білюкс» сьогодні має неабиякий попит, оскільки є інноваційним опаленням у цілях економії енергії. «Небагато українців переходять на енергозберігаючі обігрівачі. Безсумнівно, число людей, які переходять на довгохвильове інфрачервоне опалення зростає. Але все-таки народ повільно приймає інновації, тому переходить на більш звичні електрокотли, твердопаливні котли на паллетах і дровах. Але після весняного подорожчання газу, перед наступними холодами, почне щось думати. Тому сьогодні нам доводиться розширювати картину світу: відкриваємо польський ринок», - розповідає Олег Литвинов, директор компанії «Білюкс».

Компанія зробила аналіз конкурентів по польському ринку і побачила, що для поляк пропозиція від «Білюкс» є дуже вигідною. Очевидно, що через девальвацію гривні в Україні стало вигідно все купувати, тим, хто заробляє у євро. «Ми розмістили інформацію про наш продукт на польському сайті franchising.pl, а також дали рекламу в Google AdWords по Польщі. І на даний момент бачимо результат: як мінімум двічі на тиждень, надходять заявки щодо співпраці. Чекаємо стабілізації ситуації з гривнею і євро, та плануємо поїхати в Польщу на виставку «argi Franczyza 2015», - ділиться Олег Литвинов.

Що до опалення виробничих приміщень України, то системи теплопостачання, що є на підприємствах, мають недостатнью або занадто велику потужність, що невигідно для виробництва. Продукція «Білюкс» - реальний вихід зі складної ситуації. «Тарифи на енергоносії невпинно зростають, тому доводиться задумуватися про модернізацію опалювальних систем. На фоні такого розвитку подій пошук економних методів опалення виробничих площ став неминучим. Перш за все, слід відмовитися від централізованого опалення, і переходити на автономне. Найбільш прагматичним рішенням є використання енергозберігаючого тепла, тобто інфрачервоних промислових обігрівачів Білюкс. Промениста енергія абсолютно безпечна для людей, а поглинання тепла підлогою, стінами, обладнанням призводить до швидкого нагріву. В результаті використання промислових інфрачервоних систем у нижній робочій зоні створюється максимально комфортна температура. Зникає необхідність нарощування опалювальних потужностей, а використання терморегуляторів дозволяє економити на опаленні до 80%»- рекомендує Олег Литвинов.

Нагадаємо, що команда «Білюкс» з 2005 року спеціалізується на інфрачервоному опаленні, поставляючи електричні інфрачервоні побутові та промислові довгохвильові стельові випромінювачі. До 2020 року «Білюкс» планує скоротити споживання газу для потреб опалення на 20%, за допомогою впровадження найбільш економічних з електричних систем опалення - довгохвильових стельових обігрівачів. Сприяти переходу від конвекційних систем опалення до довгохвильових інфрачервоних.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності