Чим живе GARCIA?

Середа
26.11.2014
Рітейлер одягу намагається відчути настрій ринку, залучити покупців новинками, а також підтримати франчайзі
 

У наш час джинси - практичний, доступний та модний вид одягу. GARCIA випускає джинси з італійською душею, так як бренд почав свою історію в 1977 році в маленькому італійському містечку Урбанія. "З виходом бренду на український ринок, ми робили ставку на casual частину бреду (одяг). Але з часом ми зрозуміли, що ринку одягу України не вистачає якісних ти стильних джинс, які можна одягати на прогулянку або на вечірку, і які можна носити не один сезон. Тоді ми вирішили збільшити насиченість нашого асортименту сильною джинсовою лінійкою. Зайшовши до магазину GARCIA JEANS, можна підібрати собі такі джинси, які вигідно підреслять вашу фігуру, стиль та характер", - говорить байер бренду Процак Олена.

Компанія "Мода Трейд Україна" надає  можливість підприємцям відкрити концептуальний  монобрендовий магазин чоловічого та жіночого молодіжного одягу GARCIA по франчайзингу. Магазини GARCIA працюють у Нідерландах, Бельгії, Люксембурзі, Німеччині, Італії, Іспанії, Португалії, Румунії, Греції, Кіпрі, Словаччині, Швейцарії, Болгарії, Польщі, Сінгапурі, Канаді, Росії та Україні.

«Товар в Україні подорожчав по причині курсу євро. Роздрібна ціна виросла на 56-60%. Кількість товару, що продається зменшилась. Покупці витрачають гроші дуже вибірково. Ми коригуємо наші попередні замовлення на 2015 рік. Нашим франчайзі ми дозволили зменшити їхні попередні замовлення вже в цьому, другому півріччі. Більш якісніше підходимо до замовлень товару, підбираємо артикули та розмірні сітки. Для того щоб компенсувати стан ринку на сьогодні, ми дозволяєм нашим фрайнчайзі продавати у своїх магазинах GARCIA не конкуруючі товари, такі як взуття. Наприклад, магазин у Києві пропонує споживачам GARCIA кеди Converse, магазини GARCIA в Ужгороді та Мукачево - взуття Timberland», - ділиться  Олена Процак.

Джинси - найпопулярніша і навіть необхідна річ у нашому гардеробі. Справжнє відчуття майстерності, сильної любові до джинсового одягу та середземноморський спосіб життя криються в таємнічому світі моди GARCIA.

Слід додати, що сьогодні джинси GARCIA стали ще цікавішими. Наприклад, у внутрішній їх частині порадують: назва, логотип і слоган компанії, а також особлива вишивка, де написаний стиль, посадка і Ім'я джинс. Тепер джинси GARCIA можна впізнати за унікальною колірною гамою обробки швів. На задніх карманчиках є оригінальний шкіряний лейбл, на якому красується відомий слоган компанії "Product with character».  «Самою унікальною рисою жіночих джинс GARCIA, яку більшені на яких інших джинсах не побачити, є зелена блискавка, яка виглядає дуже оригінально і незвичноКожна пара джинс GARCIA робиться з високоякісного деніму і з величезною любов'ю», - додає Процак Олена.


популярне на форумі

Де можна купити якісне взуття недорого?

Зверніть увагу на магазин брендового одягу тавзуття ОднаТака - https://www.odnataka.com.ua/ Там є вишукані...

3 коментар
остання 15.06.2022
Де можна купити якісне взуття недорого?

Привіт, я постійно купую взуття для своєї родини на https://koalabi.com.ua/. Є вибір на всі сезони, якість...

3 коментар
остання 16.05.2022
В'язані речі це стильно

В'язані речі - це унікум в світі моди. Незважаючи на те, що носити такі речі почали дуже давно,...

1 коментар
остання 08.07.2021
Де можна купити якісне взуття недорого?

Рекомендую www.butyjana.com.ua

3 коментар
остання 25.04.2019
Як відкрити магазин одягу

Стаття написана для ідеальних умов. Але з падінням купівельної спроможності покупців не все так...

1 коментар
остання 12.03.2017
Где качественная одежда на 50% дешевле?

Однозначно интернет-магазины. Даже в наших отечественных можно купить дешевле, чем тот же брнед,...

2 коментар
остання 21.05.2016
Где качественная одежда на 50% дешевле?

на алиаэкспресс

2 коментар
остання 27.01.2016
На очереди Stradivarius, Bershka и Pull & Bear

хочу відкрити магазин торгових марок Stradivarius,Bershka,Zara на умовах співпраці по франшизі в Україні...

2 коментар
остання 10.09.2013