Відкриття та новинки Еко-Лавки

Вівторок
23.09.2014
Компанія почала видавати газету, запустила кондитерське виробництво, відкрила нові франчайзингові магазини
 

У цьому році керівництво Еко-Лавки націлене більш на якість, аніж на збільшення кількості торгових точок, на зміцнення та ефективність усієї мережі. Незважаючи на це влітку компанія розширила свої кордони відкриттям двох філій у сонячній Одесі. Також один франчайзинговий магазин відкрився у Києві на вул. Порика. А в найближчих планах відкриття у жовтні нових об'єктів у Львові. Також вийшла у світ власна газета.

 «У газеті «Здоров'я від Еко-Лавки», яка буде виходити раз у два тижні, ми будемо подавати загальну інформацію про компанію, про систему її роботи, а також докладніше розповідати про наші продукти і цінності», - поділився директор з розвитку компанії Олександр Петренко.

Ще цього літа компанією було запущено кондитерське виробництво. Основною продукцією, якого є вівсяне печиво і шоколадне «брауні». Ця смачна і натуральна продукція вже користується попитом у клієнтів.

 Вимоги для майбутніх франчайзі залишилися такими ж: при відкритті необхідні інвестиції від 150 до 180 тис. грн., залежно від наявності приміщення, площі, обладнання; паушальний внесок 25 тис. грн.