Туристичне мистецтво франчайзингу

П'ятниця
01.08.2014
Мережа TUI Турагентство відкриває нові філіали, запускає цікаві акції та нові проекти
 

За другий квартал франчайзингова мережа TUI Турагентство поповнилася новими партнерами. Сьогодні мережа нараховує вже більше 170 агентств по усій Україні. В такий непростий для України час, розвитку компанії допомагає те, що вона є частиною міжнародної групи TUI Travel. І, завдяки підтримці такого великого туристичного гіганта, почувається впевнено.

«У цьому літньому сезоні успішно працюють наші диференційовані концепції відпочинку Fun&Sun, TUI Select, дитячі клуби TUI Тукан і ін. За даними концепціями клієнти TUI Ukraine можуть підібрати для себе як сімейний відпочинок з дітьми, молодіжний, так і VIP-відпочинок. Заздалегідь був відібраний асортимент готелів, в якому працює дитячий клуб TUI Тукан в таких країнах, як: Туреччина, Іспанія, Греція, Чорногорія і Болгарія», - розповідає Владислав Колесник, керівник відділу розвитку департаменту франчайзингу TUI.

Також в червні компанією була запущена акція раннього бронювання для клієнтів TUI. Вона передбачає не тільки суттєві знижки на тури по зимовим напрямкам, але і можливість купити путівку з безпроцентною розстрочкою, заплативши спочатку лише 20% від її вартості, а також отримати знижку від готелів до 40%. Умови раннього бронювання єдині для всіх напрямків, що беруть участь у акції, також на пікові дати, наприклад, новорічні та різдвяні свята. Вже опубліковані цінові пропозиції по Єгипту, Австрії, Італії, Франції. Асортимент напрямків найближчим часом ще буде поповнюватися сонячними напрямками, такими як ОАЕ, Шрі-Ланка, ГОА (Індія). Зовсім скоро клієнти TUI Ukraine зможуть отримати ексклюзивні пропозиції для сімейного відпочинку по зимовій Фінляндії.

Мережа TUI Турагентство успішно працює на ринку України більше 13 років.

 «На даний момент вже запущена beta версія нового b2b сайту agent.tui.ua з новим функціоналом пошуку турів, планується активна робота над наповненням і модернізацією. Також йде робота над розвитком турпродукту і клієнтського сервісу, буде багато опубліковано акцій і програм лояльності для клієнтів TUI, а також різні промо-акції з великими компаніями для залучення нових клієнтів», - щодо подальших планів компанії поділився Владислав Колесник.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності