Еко-лавка: завтра відкриття!

Середа
14.05.2014
15 травня відкриття магазину в Києві біля Шулявки.
 

Не дивлячись на складну економічну ситуацію в Україні, ринок екологічної продукції затребуваний.
Компанія «Еко-лавка» відкриває нові відділення. «Час кризи - це час для розвитку і зміцнення компанії. У такий період все сприймається інакше. Багато компаній при економічному занепаді бідніють, а багато - навпаки міцнішають, і виходять на більш високий рівень розвитку. Що б не відбувалося, завжди потрібно йти вперед і продовжувати свою справу», - вважає директор з розвитку компанії "I-Eco", Олександр Петренко.

У першому кварталі 2014 року мережа «Еко-лавка» порадувала 9-ма новими відкриттями в Києві. В даний час на рахунку компанії 45 магазинів. «Зараз свою увагу ми більше акцентуємо не так на кількості, як на якості. Це стосується і франчайзі: ми намагаємося більше розвивати існуючих франчайзі, щоб вони ставали сильнішими, могли володіти вже не одним, а кількома магазинами», - ділиться Олександр Петренко. За його словами, надходить багато дзвінків щодо партнерства, але у компанії вибірковий підхід до своїх майбутніх франчайзі. Він вважає, що майбутньому партнеру повинен бути цікавим даний бізнес, і рішення займатися ним має бути зваженим та продуманим.

Мережа «Еко-Лавка» планує відкриття в таких великих містах як Донецьк, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Львів. На даний момент ситуація в деяких містах досить небезпечна, щоб запускати бізнес, але компанія продовжує шукати франчайзі в цих регіонах на умовах ексклюзивного права розвитку бренду, і все-таки сподівається на відкриття вже в цьому році. Також планує запустити формат магазину - 100 м2.
 
 


найчайтіше читане

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Епіцентр ресторанного франчайзингу /06.12.2017

Ресторанний форум FRANCHITHINK відбувся 30 листопада 2017 року в Києві

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?