«Стіл і стілець» крокує вперед!

Четвер
24.04.2014
Мережа магазинів «Стіл і Стілець» вже 20 років на ринку України
 

«Стіл і стілець» є найбільшою мережею меблевих магазинів в Україні, які розташовані у всіх адміністративних центрах країни, крім Вінниці, Житомира, Ужгорода та Чернігова. Компанія постійно розвивається і вдосконалюється: освоює новий канал продажів - меблеві торгові центри, активно налагоджує комунікацію з клієнтом через соціальні мережі, а також почала відкриття стокових магазинів. Перший відкритий в Дніпропетровську.

«Сток «Стіл і Стілець» - це не акція чи одноразова пропозиція, а повноцінний формат магазину, - розповідає Денис Могильний, генеральний директор мережі. - Це довгострокова ініціатива і, сподіваюся, що покупці оцінять її по достоїнству».

Мережа «Стіл і Стілець» активно розвивається по франчайзингу. Сьогодні компанія налічує більше 30 власних магазинів, і близько 10 - по франшизі. Співпраця з меблевою мережею «Стіл і стілець» допоможе уникнути довгострокові та затратні бізнес-етапи. За франчайзі буде закріплена ексклюзивна територія. Стратегія розвитку компанії розробляється, спираючись на багаторічний досвід ведення бізнесу, на розуміння кон'юнктури ринку України і тенденцій його розвитку.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Як відкрити суши-бар. Бізнес-план /18.11.2011

Наскільки прибутковим є бізнес ресторану японської кухні?