Helen Doron English відзначає десятиліття в Україні!

Понеділок
24.02.2014
Мережа «Helen Doron English» відзначає перший ювілей на українському ринку.
 

Методика Helen Doron бере свій початок ще з далекого 1985 року, а в Україні перший навчальний центр відкрився в Одесі в 2004-му. За десять років успішної діяльності мережа значно розрослася. На сьогоднішній день, в Україні є 48 франчайзингових точок в 16 великих містах країни.

Helen Doron English відзначає своє свято в широкому колі друзів, більше 10000 дітей вивчають англійську за методикою школи. По всій мережі навчальних центрів пройдуть урочистості з нагоди 10-річчя. У рамках тематичних уроків кожна дитина отримає пам'ятні подарунки, а також, іменну наклейку-сердечко і наклеїть її на загальний постер, який заповнюватиметься у всіх навчальних центрах України.

Школа Helen Doron English щорічно поповнює та модернізує список навчальних програм. Тому в березні 2014 року, в Антальї, відбудуться дві конференції системи Helen Doron English. Перша конференція буде присвячена майстер-франчайзерам, яких на сьогодні близько 80 у світі. Друга - франчайзі навчальних центрів з усього світу (їх близько 800). На конференціях Helen Doron English планують познайомитися з новими навчальними програмами і підготуватися до вчительських конференцій, що відбудуться наприкінці червня.

"Сьогодні в Україні 4 майстра-франчайзера. Нам дуже хочеться, щоб у нашому колективі стало більше таких ентузіастів, як і ми самі. Дуже сподіваємося, що ситуація в країні стабілізується, і наші ряди поповняться новими майстрами, що дасть поштовх подальшому розвитку мережі в нашій державі», - говорить національний координатор мережі Helen Doron English в Україні, Віра Чуб.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію