Ювілейний "Франчайзинг" у Києві

Вівторок
19.11.2013
25 — 28 лютого 2014 року в столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться 10-та міжнародна спеціалізована виставка «Франчайзинг».
 

Разом з виставкою ювілей відзначать відомі національні та міжнародні франчайзингові бренди. Франчайзерів і франчайзі очікують напружена робота на стендах, дискусії «про головне» у франчайзингу — в конференц-залах і, звичайно ж, святкові сюрпризи від ювілярів.

Сьогодні в Україні спостерігається стрімке зростання інтересу до франчайзингової схеми ведення бізнесу, що відобразилося на розмірах і відвідуваності «Франчайзингу». У 2013 році на виставку в пошуках нових можливостей для відкриття та розвитку власного бізнесу приїхали 1648 підприємців. Експозиція «Франчайзингу» презентувала понад 70 успішних бізнес-концепцій з України, Білорусі, Італії, Росії, Франції.

2014-й обіцяє бути ще більш плідним. У найближчі пару років в Україні планується введення в експлуатацію одразу декількох масштабних торгово-розважальних центрів: «Республіка», ArtMall, HappyMall, LAVINA, «Проспект», «Block Бастер Mall» у Києві; RosePark у Макіївці; «Нікольський» у Харкові; «Роксолана» у Львові; «Зебра» в Одесі та ін. Поряд із цим, до виходу на український ринок готується низка європейських і російських мережевих ритейлерів. Враховуючи, що значну частку орендарів ТРЦ, як правило, складають саме франчайзингові бренди, а 90% непродовольчого ритейлу в нашій країні розвивається за схемою франчайзингу, в 2014 — 2015 рр. очікується стабільно висока активність у цій сфері.

На сьогодні про участь у «Франчайзингу 2014» оголосили: AntonioBiaggi, BurgerClub, LaPizzaEspresso, MilanaShoes, McFOXY, SELA, ParaSolo, «Дон Маре», «Інфолайф», «Наш край», ломбард «Комод», «Синій слон», мережа агенцій «Соната» та ін. Виставка традиційно представить всі напрями франчайзингу: громадське харчування, одяг та взуття, послуги, консалтинг. Наразі проходить прийом заявок на участь у виставці. Детальна інформація — на сайті www.franchising.euroindex.ua. Приєднуйтесь!


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017