GOLDEN BRAND обере найкращих

Середа
26.06.2013
У вересні відбудеться церемонія нагородження лауреатів російської національної пермії у галузі франчайзингу
 

12 вересня в Москві в будівлі театру ET Cetera пройде 9 церемонія нагородження національної премії в галузі франчайзингу - GOLDEN BRAND. Номінанти премії - компанії, що розвиваються за системою франчайзингу на території РФ, а також - ТОП менеджери та управляючі найбільших франчайзингових мереж. Серед гостей церемонії - перші особи компаній, представники банківського сектора, приватні інвестори, представники промислово-торговельних об'єднань і бізнес-асоціацій.

З 2006 року GOLDEN BRAND є ексклюзивною подією в сфері франчайзингу та партнерського бізнесу і вручається за видатні досягнення в управлінні брендом на території РФ. Завдання премії - привернути увагу до франчайзингових компаній, що найбільш стійко розвиваються та практикують високі стандарти бізнесу. Премія вручається в чотирьох номінаціях: ЗОЛОТА ФРАНШИЗА, ФРАНЧАЙЗЕР РОКУ, ФРАНЧАЙЗІ РОКУ і ФРАНЧАЙЗИНГ В ОБЛИЧЧЯХ.

До теперішнього часу переможці вибиралися на основі кваліеметричного методу аналізу фінансових показників, які надавали учасники премії. Починаючи з 2013 року, для визначення лауреатів Премії буде впроваджена нова сучасна методологія формування скорингів, підсумком застосування якої стане РЕЙТИНГ франчайзингових компаній.

Компанії, що зайняли верхні рядки рейтингу, стануть, відповідно, лауреатами в номінаціях "Золота франшиза" і "Франчайзер року". Пул учасників номінації "Франчайзі року" сформується на основі інформації, наданої франчайзерами. Переможців у номінації "Франчайзинг в обличчях" назве спеціальне Журі Премії з числа ТОП-менеджерів компаній, які, на думку їхніх власників, внесли найбільший внесок у розвиток франчайзингового напрямку компанії за підсумками року.

У різні роки (з 2006 по 2012) лауреатами Премії ставали такі бренди, як "Інвітро", "Пятерочка", "33 пінгвіна", Sbarro, Sela, Спортмастер, IL Патіо, "Планета Суші" і багато інших. Серед лауреатів Премії в номінації "Франчайзинг в обличчях" (за особливий внесок у розвиток франчайзингу на території РФ) відмічені такі представники російського бізнесу, як: Мераб Бен-Ел (Елашвілі), президент компанії "ГМР. Планета Гостинності"; Ростислав Ордовський- Танаевский Бланко, президент ВАТ "Росінтер Ресторантс", Борис Нуралієв, засновник, керівник компанії 1С та інші.

Національна премія GOLDEN BRAND - знакова подія російського бізнесу. Нагорода є визнаним у франчайзинговому співтоваристві знаком якості, ефективності та надійності франчайзингової моделі. Засновник премії - компанія EMTG. Компанія 11 років працює на ринку франчайзингу та є організатором найбільшого на території РФ та країн СНД Міжнародного московського форуму бізнесу по франчайзингу, інвестиційних та партнерських можливостей BUYBRAND Expo. Форум входить до ТОП-5 світових подій у сфері франчайзингу. P>