Франчайзинг 2013: підсумки події

Понеділок
04.03.2013
В період з 26 лютого по 1 березня в приміщенні "КиївЕкспоПлаза" відбулася дев’ята спеціалізована виставка "Франчайзинг-2013"
 

З 26 лютого по 1 березня столичний виставковий центр "КиївЕкспоПлаза" зібрав підприємців, зацікавлених у розвитку франчайзингу в Україні. Відвідувачі події мали змогу підібрати для себе бізнес на будь-який смак та кишеню. Цінове різноманіття франчайзингових пропозицій варіювалося в межах від $ 650 до $2.000.000. Свої бізнес-концепції презентували франчайзери з Італії, Франції, Білорусі, Росії та України.

Директор компанії PROFIT system Міхал Вішнєвські взяв участь в урочистому відкритті виставки. "Минулого року Польща та Україна спільно організували Чемпіонат Європи з футболу. Організація цього чемпіонату мала великий успіх, незважаючи на те, що наші національні збірні не дійшли до фіналу, - зазначив він. - Проте я бачу тут багато спільного із франчайзингом. Адже для багатьох людей це було першою причиною відвідати Україну і Польщу. Зараз ми бачимо багато людей, які працюють або починають працювати по франчайзингу, і сподіваємось, що Україна й надалі буде розширювати свої можливості в цій сфері у всьому світі".

tr>

Один з лідерів українського ринку ломбардних послуг, Лобард "Благо", на початку 2013 року запропонував підприємцям співпрацю на умовах франчайзингу. Виставка "Франчайзинг-2013" стала для компанії періодом активних переговорів. Фото компанії "Євроіндекс".

Крім презентації франшиз виставка "Франчайзинг-2013" передбачала також тематичні тренінги та семінари. Консалтингова компанія PROFIT system (видавець журналу “Ідеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ” та порталу Franchising.ua) стала організатором семінарів на теми: "Огляд ринку франчайзингу, стан і тренди" та "Як знайти франчайзі? Досвід та практичні рекомендації щодо пошуку та залучення партнерів". Спікером семінарів виступила директор компанії PROFIT system в Україні Лілія Сідельник .

tr>

Компанія Tea House не лише знайомила відвідувачів зі своєю франчайзинговою пропозицією, але й реалізовувала чайну продукцію. Фото компанії "Євроіндекс".

Разом з тим, "Франчайзинг-2013" став не лише місцем експозиції франшиз, але й можливістю популяризації своєї продукції. Цією опцією скористалися такі компанії, як 7 Camicie (чоловічий та жіночий одяг), "Львівська майстерня шоколаду" (солодощі), "Еко-лавка" (екопродукція), "Форнетті" (гаряча випічка), Don Pedro (кавові напої) та інші.

tr>

Компанія "Промдекс Україна", перший в Україні франчайзер, що пропонує відкривати інтернет-магазини екологічно чистої продукції, отримала багато зацікавлених у співпраці співрозмовників. Фото "Євроіндекс".

Учасники виставки "Франчайзинг-2013" сподіваються від події нових домовленостей та хороших бізнес-партнерів. Результати події компанії зможуть оцінити вже за кілька наступних місяців.


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017