Mortimer йде у маленькі міста

Четвер
31.01.2013
З початку 2013 року компанія представила нову франчайзингову концепцію для невеликих населених пунктів
 

Керуючись європейським досвідом, Mortimer English Club вирішила взятися за розвиток мережі шкіл з вивчення англійської мови на території маленьких містечок. "У Європі франчайзингова концепція Mortimer для маленьких населених пунктів високо себе зарекомендувала, і ми віримо в те, що в Україні вона буде такою ж популярною. Адже для цього існують всі передумови, - стверджує Інна Азарова, мастер-партнер компанії Mortimer English Club в Україні. - Нова концепція надасть людям прекрасні можливості займатися бізнесом в маленьких містечках, де, як і на всій території України, існує попит на освітні послуги при незначній конкуренції або ж, як це часто буває, її повній відсутності".

Навчання дітей у маленьких містах відбуватиметься згідно всіх стандартів Mortimer English Club. Франчайзер вважає, що батьки позитивно зреагують на можливість організації для дитини корисного та цікавого дозвілля. "В маленьких містечках діткам часто нікуди податися і батьки нарікають, що вони б раді були кудись прилаштувати своїх чад і зайняти їх корисною справою, та нічим. Водночас, українські батьки, незалежно від місця їх проживання, усвідомлюють необхідність вивчення англійської мови і готові інвестувати в освіту своїх дітей, - ділиться Інна Азарова. - Mortimer English Club вірить, що всі дітки - мовні генії. Швидкість і легкість, з якою діти схоплюють, запам'ятовують і застосовують слова в перші роки життя, справді вражають. Вони здатні вловити будь-яку мову й діалект інтуїтивно і без акценту".

Однак не лише значний попит та невелика конкуренція сприятимуть розвитку мережі Mortimer в невеликих містах. Капіталовкладення у бізнес зводяться до мінімуму: зменшуються розмір паушального внеску (€ 2,5 тис.), роялті, рекламні витрати та оплата оренди приміщення. Як стверджує франчайзер, у Європі навчання дуже часто відбувається на дому, що можливо організувати й в Україні.

Концепція Mortimer English Club користується популярністю у 22 країнах світу. Методика та програми були розроблені ще у 1990 році. В нашій державі школи Mortimer працюють у таких містах, як Київ, Дніпропетровськ, Кіровоград, Львів та Харків. Всього українська мережа Mortimer налічує вже 10 точок.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності