Четвер
29.11.2012
Завдяки співпраці з Wissol Груп мережа шинних центрів охопить ринок цієї країни
 

Компанія Nokian Tyres PLC підписала угоду про співпрацю з багатопрофільною корпорацією Wissol Груп про розширення роздрібної мережі Vianor в Грузії. Завдяки цій угоді, 15 торгових точок AutoExpress, які належать Wissol Груп, будуть забрендовані під Vianor. Надалі мережа також буде розвиватися і розширюватися під брендом Vianor.

Wissol Груп з 2010 року розвиває власну мережу шинних центрів під ТМ AutoExpress. Мета роботи з Vianor полягає в активному розширенні та розвитку мережі. Існуючи під брендом Vianor, торгові точки сфокусуються як на продажі шин Nokian преміум-сегменту, так і на наданні автопослуг.

"Wissol Груп є однією з найбільших і найбільш успішних компаній на ринку Грузії. Мінливий клімат, починаючи з гір і аж до узбережжя Чорного моря, створює складні умови, а Nokian Tyres і Vianor є експертами в цій області. Грузія є цікавим, швидко зростаючим ринком. Об'єднуючи мережу Wissol Груп, яка охоплює всю Грузію і їх місцеві ресурси, з сильною концепцією Vianor, ми отримуємо дуже хороші можливості для розвитку і розширення мережі в Грузії", - говорить Оллі Нуутіла, бізнес-менеджер з Nokian Tyres.

Vianor є швидкозростаючою міжнародною мережею магазинів, сфокусованих на автомобільних і шинних послугах. Вона включає в себе 1000 торгових точок в 24 країнах світу. Крім шин Nokian, мережа також продає шини інших провідних брендів та різні автомобільні товари, наприклад, диски, акумулятори та амортизатори. Список послуг Vianor також включає в себе послуги заміни шин та шиномонтажу, а також універсальні пропозиції по автосервісу.

На вітчизняному ринку компанія Nokian Tyres Україна працює з 2007 року. Протягом всього часу існування українського представництва мережа Vianor зросла до понад 120 шинних центрів на території України. Всі центри працюють на умовах франчайзингу.