"Здоровий сон" від ВЕНЕТО

П'ятниця
02.11.2012
Компанія виводить на ринок нову франчайзингову пропозицію - дилерські магазини сучасних диванів, виготовлених за технологіями "Венето"
 

Мережа магазинів "ВЕНЕТО" налічує вже більше 100 дилерських точок та охоплює всі крупні міста України. В 2012 році точки з продажу ортопедичних матраців з'явилися в Кіровограді, Харкові, Сумах, Южноукраїнську, Луцьку, Львові, Донецьку, Хмельницькому, Вінниці, Маріуполі, Чернівцях. Кількість нових відкриттів значно перевищила очікування "ВЕНЕТО". Однак, на цьому компанія не збирається зупинятися і вже приготувала до виходу на ринок нову франчайзингову пропозицію. "В цьому році ми запропонували майбутнім та вже існуючим дилерам ще одну можливість. На осінньому меблевому форумі ми презентували абсолютно нову торговельну марку "Здоровий сон", - розповідає комерційний директор компанії "ВЕНЕТО" Марія Демчук. - ТМ "Здоровий сон" - це лінія сучасних, якісних диванів, всередині яких знаходяться матраци, виготовлені за технологією "Венето". Вже до кінця 2012 року ми плануємо відкрити до десяти дилерських магазинів, що будуть присвячені лише ТМ "Здоровий сон". Оскільки бренд ще зовсім молодий, можливості для відкриття власного магазину в будь-якому місті необмежені. Тим більше, для ТМ "Здоровий сон" діють найбільш вигідні умови серед усіх меблевих компаній України".

В цьому році "ВЕНЕТО" відсвяткувала 20-ту річницю свого існування. Ювілейний рік компанія провела, пристосовуючись до потреб сучасного споживача, а тому, впровадила інноваційних новинок та послуг. "Серед послуг найвизначнішим здобутком стала можливість придбання всіх товарів ТМ "ВЕНЕТО" у розстрочку по всій Україні. Роблячи цей крок на зустріч клієнту "ВЕНЕТО" опиралася, перш за все, на прагнення зробити дійсно здоровий сон доступним для кожного, - стверджує Марія Демчук. - По-друге, ми запровадили можливість он-лайн замовлення наших товарів та оформлення розстрочки на них. Тепер покупці можуть заощаджувати свій час. Серед новинок компанія представила на ринку лінію ергономічних матраців. Ця інноваційна розробка немає аналогів в Україні та вже встигла заслужити визнання та популярність у широкого загалу наших клієнтів. Ергономічні матраци створені таким чином, що сон на них, навіть при 5–6–годинному відпочинку, сприймається як повноцінний, цілющий та такий, що надає нових сил". Разом з тим компанія "ВЕНЕТО" здійснила оновлення старих популярних моделей матраців та впровадила можливість безкоштовного он-лайн консультування досвідченим лікарем-ортопедом. В цьому році компанія зробила головний акцент на виробництво товарів та покращення якості обслуговування.