Mortimer накопичив досвід

Вівторок
17.07.2012
Компанія Mortimer English Club набралася досвіду і розробила більш ефективну програму підтримки для франчайзі
 

Mоrtimer English Club GmbH впродовж минулого року провів ряд консультацій з партнерами по всьому світу, і, проаналізувавши досвід франчайзі зарубіжних країн, оновив франчайзинговий пакет для майбутніх партнерів. Компанія стежить за новітніми світовими тенденціями в лінгвістиці та педагогіці, і до нового навчального року втілила свої напрацювання в оновленій програмі та навчальних матеріалах за курсом у English for Children 1 для дітей від 4 до 9 років. Вже в новому навчальному році франчайзі та учні Mortimer English Club зможуть оцінити всі переваги оновлених програм.

"На сьогодні наша компанія удосконалила рекомендації з ведення успішного бізнесу, представила нові ефективні методи реклами, IT технології, методичні напрацювання - все, що безпосередньо необхідно франчайзі для ведення клубу англійської мови для дітей та дорослих. - відзначає Інна Азарова, майстер-партнер компанії Mortimer English Club в Україні. - Також з нами поділилися досвідом на щорічній зустрічі майстер-партнерів Mortimer English Club, яка відбулася в Німеччині в червні 2012 року. На зустрічі обговорювалися принципи побудови успішного бізнесу та вдосконалення співпраці з новими партнерами, а також успіхи розвитку компанії в світі і нові програми вивчення англійської для малят".

Міжнародна мережа шкіл англійської мови Mortimer English Club об'єднує більше 300 центрів у 20 країнах світу. В Україні працює сьогодні дев'ять центрів, сім з яких відкриті на умовах франчайзингу. Концепції викладання, яка використовується компанією, вже більше 20 років, франчайзингова пропозиція діє з 1999 року.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію