П'ятниця
16.03.2012
Компанія сприяє розвитку флорболу в Україні
 

Компанія Nuga Best, яка займається розвитком мережі салонів з продажу обладнання для профілактики та відновлення здоров'я, стала ініціатором створення Всеукраїнської федерації флорболу. Флорбол - це командний вид спорту, який виступає аналогом класичного хокею (гра відбувається в спортзалі, а не на льоду). "Розвитком флорболу наша компанія займається вже протягом трьох років, проте рішення про заснування Всеукраїнської федерації було прийняте лише наприкінці минулого року, - розповіла порталу Franchising.ua представник компанії Марія Коршунова. - Зараз цей вид спорту дуже популярний в країнах ЄС, але ще мало відомий в Україні". В квітні цього року Nuga Best влаштовує перший всеукраїнський чемпіонат із флорболу.

Ще одним проектом, яким компанія має намір зайнятися в майбутньому, є скандинавська ходьба (вид хотьби на довгі дистанції, в якому для збільшення фізичного навантаження використовуються спеціальні, схожі на лижні, палки - авт.).

На сьогодні мережа Nuga Best в Україні охоплює 176 демонстраційних салонів у більше ніж 70 містах. Всього під торговельною маркою функціонує більше ніж 3,5 тис. закладів у 73 країнах світу. Українські філії працюють також у ближньому зарубіжжі: більше 30 франчайзингових закладів представлено нині в Білорусії, Болгарії, Польщі, Угорщині, Литві, Латвії та Естонії. Нещодавно компанія розпочала також співпрацю з партнером із Греції.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності