Виставка Франчайзинг-2012: підсумки

Понеділок
05.03.2012
В період з 28 лютого по 2 березня в приміщенні "КиївЕкспоПлаза" відбулася восьма спеціалізована виставка "Франчайзинг-2012"
 

З 28 лютого по 2 березня столичний виставковий центр "КиївЕкспоПлаза" зібрав підприємців, зацікавлених у розвитку франчайзингу в Україні. Помітною тенденцією цьогорічного заходу стала активізація регіональних франчайзерів: близько 30% компаній, представлених на виставці, приїхали з інших міст України. Серед них: "Лабораторія "ІНВІТРО" (Дніпропетровськ), COFFEE LIFE (Дніпропетровськ), DeSheli (Дніпропетровськ), "Львівська майстерня шоколаду" (Львів), "Чудо Піч" (Львів), "Наш Край" (Луцьк), Autosland (Івано-Франківськ), "Бізнес-довідка "Сорока на хвості" (Тернопіль), "Евіва Бьюті" (Харків), BurgerCLUB (Полтава). Учасниками виставки стали також франчайзери РФ. З сусідньої Росії презентували свою концепцію мережа магазинів біжутерії Diva та навчально-розважальні центри для дітей "Сумасшедшая наука".

tr>

За порадою до компанії PROFIT system зверталися як франчайзери, так і франчайзі. Фото компанії "Євроіндекс".

Учасники "Франчайзингу-2012" відзначають, що серед зацікавлених у співпраці підприємців, були гості з Росії, Білорусі та Молдови. Відвідувачі, котрі приїхали з ближнього зарубіжжя, часто цікавилися концепціями, котрі стосуються галузі громадського харчування.

tr>

Групі Компаній СПОРТМАСТЕР виставка принесла нові домовленості щодо магазинів "Спортландія" та Columbia.

"Більшість відвідувачів, які прийшли на виставку у якості потенційних франчайзі, виявилися власниками значної суми інвестицій, - стверджує замісник керівника відділу розвитку мережі Join UP & Enjoy Наталія Контемир. - Вони не шукали тут найменш витратного варіанту, а звертали увагу на перспективність бізнесу та ефективність моделі франчайзингу".

tr>

В туристичній мережі Join UP & Enjoy відзначили: велика частина відвідувачів готова інвестувати значні суми в перевірені концепції. Фото компанії "Євроіндекс".

"Франчайзинг-2012" отримав різні оцінки стосовно активності відвідувачів події."Найбільш плідним для ІНВІТРО став 1-й день виставки, - стверджує менеджер з роботи з франчайзі "Лабораторії "ІНВІТРО" Лілія Мокієнко. - 28 лютого відбулися зустрічі із попередньо запрошеними на захід підприємцями, котрі зараз цілеспрямовано налаштовані на співпрацю. Також дуже активним виявився 3-й день".

tr>

"Лабораторія "ІНВІТРО" запросила на виставку потенційних франчайзі, з якими на сьогодні веде переговори стосовно співпраці. Фото компанії "Євроіндекс".

"За перших 3 дні виставки представники нашої компанії провели близько 100 переговорів із потенційними франчайзі, - розповідає спеціаліст з франчайзигу COFFEE LIFE Олександр Ісаков. - Та найбільше відвідувачів було, все ж таки, на 3-й день".

tr>

Близько 100 переговорів з потенційними партнерами протягом 3 днів: такий рекорд франчайзера COFFEE LIFE.

"Франчайзинг-2012" став не лише місцем для презентації франшиз, але й можливістю популяризації продукції торговельних марок шляхом продажу або просто пригощання. Цією опцією скористались такі франчайзери, як COFFEE LIFE, IDS Aqua Service, "Ріжок-Пиріжок", "Львівська майстерня шоколаду", "Корисна Кондитерська", Diva, та Express White.

tr>

"Львівська майстерня шоколаду" не лише презентувала франшизу, але й продавала солодощі.

Крім презентації франшиз виставка "Франчайзинг-2012" передбачала також тематичні тренінги та семінари. Консалтингова компанія PROFIT system (видавець журналу “Ідеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ” та порталу Franchising.ua), яка стала партнером виставки, спільно з Nokian Tyres (мережею шинних центрів Vianor) організувала семінар на тему "Як знайти франчайзі? Досвід та практичні рекомендації щодо пошуку та залучення партнерів". Спікерами заходу стали директор компанії PROFIT system Лілія Сідельник та директор Nokian Tyres Україна Ігор Богданов.

tr>

В компанії Nokian Tyres Україна впевнені: за кілька років цілком реально збільшити мережу до 200 шинних центрів Vianor в Україні. Фото компанії "Євроіндекс".

Загалом, більшість компаній, які взяли участь у виставці "Франчайзинг-2012", задоволені нею. Результати заходу франчайзери зможуть оцінити протягом наступних місяців.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017