Join UP! забезпечить авіаперельоти з регіонів

Середа
14.09.2011
Вже у жовтні франчайзі компанії зможуть запропонувати клієнтам виліт з рідного міста
 

Join UP! - це туроператор, який з'явився на українському ринку зовсім нещодавно. На початку своєї діяльності, в 2008 році, першим напрямом, який запропонувала компанія, став Таїланд. За три роки кількість пропозицій Join UP! збільшилася до 25 напрямків у такі країни, як ОАЕ, Індія, Шрі-Ланка, Таїланд, Болгарія, Хорватія, Чорногорія, йорданія, Ізраїль, Польща, Чехія та інші. На сьогодні компанія розвиває мережу турагенцій Join UP & Enjoy, яка налічує вже понад 30 точок, розміщених у містах-мільйонниках та обласних центрах східної, центральної та північної частини країни. Однак, більшість агенцій знаходиться у Києві. Це пов'язане з тим, що практично всі тури вимагають вильоту із столичного аеропорту. "Найближчим часом карта наших вильотів розширюватиметься. Вже із жовтня цього року для багатьох турів осінньо-зимового сезону пропонуватимуться вильоти із регіонів", - розповіла порталу Franchising.ua головний менеджер відділу маркетингу туроператора Join Up! Наталія Контемир.

Тепер Join UP! вирішила розвивати мережу турагенцій за допомогою франчайзингу. "Спочатку відкриття франчайзингових відділень не планувалося. Ми прийшли до цієї ідеї пізніше, коли зрозуміли, що наша продукція повинна продаватися у якісних брендованих точках продажу, де туристу зможуть запропонувати максимально кваліфіковане обслуговування, - стверджує Наталія Контемир. - Думаю, що нам це під силу, оскільки для учасників нашої мережі ми регулярно проводимо тренінги, семінари і вебінари, що допомагає постійно підвищувати рівень знань менеджерів з пріоритетних напрямів".

Незабаром в мережі Join UP & Enjoy відбудеться чергове поповнення. У вересні нові офіси відкриються в Донецьку, Львові, Києві, Луцьку і Севастополі. "Зараз ми найбільше зацікавлені в розвитку мережі в таких містах, як Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Луганськ, Одеса, Миколаїв, Кривий Ріг, Житомир, Вінниця, Чернігів, Черкаси, Кіровоград, Хмельницьк та Чернівці. - розповідає Наталія Контемир. - Ми хочемо, щоб агенції нашої мережі рівномірно розташовувалися по всій території України, щоб українські туристи могли купувати путівки Join UP! за ексклюзивною ціною, яку можна отримати лише в агенціях мережі".