Оранжевий слон збільшує асортимент

Четвер
13.01.2011
У мережі магазинів товарів для дитячої творчості та розвитку з’являються нові позиції асортименту
 

Мережа магазинів товарів для дитячої творчості та розвитку налічує вже більше 60 франчайзингових точок на території Україні. У цьому році в асортименті товарів з'являться нові позиції. Про це редакції порталу Franchising.ua розповів директор компанії "Оранж Елефант України" Володимир Падун.

"Наша компанія постійно розробляє нові товари, ми розширюємо свій асортимент, якісь позиції додаємо, деякі прибираємо", - розповідає Володимир Падун.

Мережа "Оранжевий слон" практично рівномірно охоплює всю територію країни, магазини працюють у великих і малих містах, трохи менше їх на Заході України.

"Зараз у нас більше 60 франчайзингових магазинів, і в 2011 році ми продовжимо розширюватися далі. Однак, зараз найбільш пріоритетною для нас є підтримка партнерів, удосконалення роботи існуючих магазинів. Наприклад, деякі магазини у нас переїхали. Річ у тому, що ми намагаэмося підібрати найбільш вигідне місце розташування і сприяємо партнеру у виборі торгового центру та веденні переговорів. Нашу компанію вже добре знають, тому нашим франчайзі простіше знайти собі вигідне місце й одержати гарні умови оренди", - пояснює Володимир.