SIGNARAMA почала роботу в Україні

Четвер
09.12.2010
Минулого тижня відкрився перший в нашій країні магазин вивісок і реклами SIGNARAMA
 

Минулої п'ятниці, 3 грудня, у столиці відбулося відкриття першого в Україні магазину вивісок та реклами всесвітньовідомої франчайзингової компанії SIGNARAMA. SIGNARAMA - родом із США - більше 25 років працює в індустрії виробництва вивісок і покажчиків. Світова франчайзингова мережа компанії об'єднує на сьогодні більше 1000 магазинів в 50 країнах. На укранських ринок SIGNARAMA вийшла за допомогою майстер-франчайзингу на початку 2010 року.

"На відкритий були присутні наші партнери - постачальники, представник компанії SIGNARAMA зі США Скотт Маст. Ми продемонстрували можливості компанії: візуальні рішення для бізнесів, які ми пропонуємо, представили наші роботи, обладнання", - розповів мастер-франчайзі SIGNARAMA в Україну Євген Зайцев.

Площа нового магазину - 150 кв.м. На ній розташований демонстраційний зал, де представлені різноманітні зразки робіт компанії, матеріалів, технологій, а також виробнича частина, де безпосередньо виготовляються вивіски і реклама, замовлені клієнтом.

"Унікальність компанії SIGNARAMA полягає безпосередньо в форматі нашої роботи", - впевнений Євген Зайцев. - "Найчастіше в Україні розробку дизайну реклами здійснюють одні компанії, виробництвом вивісок займаються інші, багато спеціалізуються на якихось одних технологіях виготовлення, є різноманітні невеликі фірми, які обслуговують кілька бізнесів у своїй окрузі. Ми ж працюємо масштабно і пропонуємо клієнтові повний цикл: від розробки логотипу, дизайну до матеріальної реалізації замовлення.

Надалі мережа SIGNARAMA в Україні, як і в інших країнах, буде розвиватися за допомогою франчайзингу. Вже є план з розвитку до 2020 року, який ставить за мету відкриття 5 магазинів у кожному місті-мільйоннику і в цілому по Україні - 1 магазин на 8 тисяч бізнесів-клієнтів в окрузі. P>