Ministry of Herring and Vodka
Про франшизу
Опис
The Ministry of Herring and Vodka — це мережа традиційних польських гастро-пабів з унікальним стилем та декором, тематичними та натмхненними історичними подіями минулого. Ми проводимо вас у ностальгічну подорож у 70-ті та 80-ті — із ретро-виглядом, промисловим дизайном та вибухом бунтівних моделей поп-культури.
Ми є одним з найбільш динамічно розвиваючих гастрономічних брендів у Польщі. Що нас відрізняє від конкурентів, це висока якість товарів справедливої торгівлі та значно вищі стандарти обслуговування. Ми створили кураторське меню, пропонуючи широкий асортимент доступних напоїв, коктейлів та кулінарних страв. Проводимо вас в апетитну подорож у минуле.
Ми пишаємось тим, що створюємо робоче середовище та методології, що дозволило нам швидко розширити національний бренд, перевершивши всі наші очікування. Ключ до нашого успіху в наших людях. Можливість підійти до кожного гостя зі свіжої точки зору, без встановленої рутини, яка стосується всіх них однаково. Це дозволило нам створити робоче середовище, яке багато наших постійних гостей люблять називати «своїм другим домом».
Ми є прибутковим та надійним брендом, який протягом 8 років з моменту свого відкриття став національним лідером за темпами зростання та кількості нових підрозділів, що відкриваються щороку.
Ми вперше розширюємо свою діяльність за межами Польщі. Тепер у вас є унікальна інвестиційна можливість стати частиною нашої розширеної родини власників.
Запрошуємо до співпраці!
точок власних
1 в Польші
точок франчайзингових
37 в Польші
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- запатентована марка + ноу-хау,
- підтримка протягом усього терміну дії угоди
- допомога з будь-якими технічними проектами
- допомога в дизайні інтер’єру приміщень, а також надання перевірених існуючих рішень, щоб мінімізувати поточні витрати
- настанови та напрямки в рекламі та маркетингу (листівки, плакати, ваучери)
- доставка веб-сайту із виділеним доменом
- допомога в плануванні доставки товарів,
- рецепти всіх пунктів нашого меню (напої + їжа)
- комплексне навчання з приготування їжі та обслуговування споживачів,
- допомога у виборі правильного розташування приміщення
- різноманітність фірмових товарів (кепки, принти логотипів тощо)
- доступ до корпоративних знижок та спеціально узгоджених ставок на весь асортимент алкоголю та безалкогольних напоїв,
- частина дизайну інтер’єру (картини, таблички, неонові вивіски) та зовнішня реклама на будівлі,
- допомога у наданні кредитного обладнання за потреби (морозильні камери, холодильники, мобільні бари тощо)
- допомога в запуску з впровадженням нашої методології роботи (ми відправляємо нашу команду запуску, яка проведе вас через навчальні процеси та допоможуть з будь-якими запитаннями)
- повна допомога та підтримка в будь-який момент часу під час процесу
- членство у форумі франшизи
Фінансові показники
- стартові витрати сильно залежать від розміру агрегату, його адаптації та розташування
- наприклад, 60 кв. одиниця — це середня вартість 15700 $
- початковий внесок, включаючи згадану вище ліцензію + підтримку, становить: 785 доларів США / нетто — одноразова оплата
- франшизний збір — 265 $ / на місяць
- франчайзер не бере участі у прибутках франчайзі.
основні вимоги
- підтримка високих стандартів мережевого обслуговування (подача їжі, напоїв, закусок, обслуговування в барі),
- дотримуючись рекомендацій мережі щодо придбання таких продуктів, як: кока-кола, алкогольні напої, харчові продукти,
- готові піклуватись про імідж та світогляд компанії,
- підтримання приміщень у схожому стилі,
- грає в основному музика 70-х, 80-х, 90-х,
- участь у франчайзинговому форумі на facebook,
- дотримання графіку роботи мережі (доступність з ранкового ранку до пізньої ночі)
- прийняття випадкових перевірок якості, що проводяться командою контролю якості MSIW
- створення постійних акцій для студентів
- створення спеціальних пропозицій та щотижневих акцій для клієнтів
- франшизний внесок, сплачений своєчасно
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Анна Купідура — головний операційний директор з розвитку мережі
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.