П'ятниця
10.04.2015
Компанія націлена охопити всю Україну, а також вийти на європейський ринок
 

Дніпропетровська компанія GREENWALL, яка займається вертикальним озелененням, в березні? почала розвиватися по франчайзингу. Green Wall пропонує фітоконструкціі для квартир і заміських будинків, кафе, ресторанів, спортзалів та басейнів, великих торгових центрів та інших закладів. Послуги з озеленення компанія надає за допомогою використання фітомодульних конструкцій з автоматичним поливом.
«Менше місяця тому ми стартували наш франчайзинговий проект. Наше виробництво знаходиться в Дніпропетровську, і коли до нас почало надходити все більше і більше заявок з інших міст, то щоб налагодити хорошу взаємозв'язок, вирішити логістичні та інші питання, ми вирішили розвивати мережу за допомогою франчайзингу », - ділиться Роман Каленчук керівник франчайзингового напряму? «GREENWALL».

Концепцією проекту Green Wall є прогресивний розвиток сфери послуг вертикального озеленення. Для відкриття даного бізнесу потенційного франчайзі необхідні інвестиції в розмірі 79, 9000 грн. Франшиза Green Wall увазі розміщення контактів франчайзі на корпоративному сайті в якості офіційного представництва GREENWALL, також партнер отримує власний сайт з налаштованною рекламною компанією просування в мережі інтернет у регіоні партнера, надання повного пакету документації та участь в єдиній crm-системі й інші переваги співпраці. Також компанія безкоштовно проконсультує партнера з усіх питань.

«Ми плануємо працювати зі всієї України, а також нам цікаві європейські країни. Наприклад, Франція, Італія, Німеччина та інші. Сьогодні йдуть переговори з Чорногорією і Білорусією. Всю необхідну інформацію для вивчення та застосування, ми надаємо в стартовому пакеті: від монтажу конструкцій до підбору і компонуванні квітів, інструкції про те, як лікувати рослини в разі зараження шкідниками і т.д. Франчайзі отримує готовий план дій, від старту до успішного ведення бізнесу. Головне в нашій справі - це чітко виконувати інструкції! Рослини - справа тонка », - інформує Роман Каленчук.


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016