ФРАНШИЗА “МАМА, НУ КУПИ» ВІДГУКИ

П'ятниця
27.10.2023
Франшиза «Мама, ну купи» працює понад 2 роки за управлінською франшизою та має понад 160 приватних інвесторів.
 

Франшиза «Мама, ну купи» працює понад 2 роки за управлінською франшизою та має понад 160 приватних інвесторів.

Зараз бізнес активно розвивається і у класичному вигляді франчайзингу. «Мама, ну купи» відкриті в Україні, Австрії, Італії, Польщі та Румунії. Сьогодні ми вирішили запитати у Віктора Оношка (власник «Мама, ну купи») щодо кейсів та відгуків.Європейська асоціація вендінгу (EVA) порахувала кількість торгових автоматів у 24 країнах Європи - 4,4 млн. Річний обсяг продажів складає 25,4 млрд євро. Загальний виторг 12,3 млрд євро. Найбільша вендінгова країна Європи — Італія, там 800 тис. торгових автоматів. Масштабно, правда? У Японії 5,6 млн, США 15,4 млн. Обсяг продажів Японії 57,7 млрд доларів на рік.

Оношко Віктор не приховує, що ідею «Мама, ну купи» він підглянув у Китаї. Це вендінгові автомати із продажу дитячих колекційних іграшок під назвою Pop Mart. Вони відкрили понад 1000 вендінгових точок. Оцінка компанії на Гонконзькій біржі: 14 млрд доларів. Це означає, що модель вже обкатана на великій кількості автоматів і Віктор просто взяв та адаптував її під Україну та Європу.

Віктор надав аналіз ринку "Вендінг в Україні". І цифри вражають. В Україні завезено офіційно лише 10 тис. автоматів! Зрозуміло, що ніхто не знає, скільки автоматів не зареєстрованих, але це буде не більше 15 тис. На один автомат припадає 4 тис. осіб. Для порівняння, в Японії 23 особи. Потенціал ринку України: 300 тис. автоматів. Зростання ринку 5-7% на рік. Це дуже повільно!) Половина ринку — кавові автомати. Частина, що залишилася — платіжні термінали (ibox) і всього 10% потрапляє в розділ снеки та напої. Проект "Мама, ну купи" займає лише 1% ринку під розділом "інше".

Чесно, це дуже вражає! Можна зробити логічний висновок: ринок України настільки порожній, що його просто не існує! Це справжнісінький Блакитний Океан у Бізнесі. Словами Віктора Оношка: «Ми плануємо відхопити свій шматок Пирога!».

Дуже цікаво спостерігати за цією історією. А оскільки Віктор Оношко — блогер, то це зробити дуже легко. Кожен крок створення бізнесу «Мама, ну купи» він описував у блозі Telegram

Пости розпочинаються ще з 2019 року, коли були куплені перші автомати. Віктор там писав про всі удачі та провали. Нам імпонує його прозорість та відкритість. Напевно, це і є особливість блогерства: людина, як відкрита книга.

Компанія "Мама, ну купи" входить в список топ-250 Форбс.

Топ-20 рітейлерів Україні

А також ми увійшли в список "23 франшизи, які з’явилися на ринку під час великої війни"

Перейдемо до кейсів «Мама, ну Купи»

  • Харків. Україна

Локація: ТРЦ “Французький бульвар” [ФОТО ЛОКАЦІЙ] Ігор Сбітнєв - співвласник ТРЦ “Французький бульвар”, який купив франшизу і розмістив в своєму торговому центрі три автомати “Мама, ну купи”. Запустились у липні 2023го року. Дуже задоволений співпрацею, тому доінвестував ще і в «Мама, ну купи Польща».

Інтерв’ю з Ігорем

  • Румунія. Яси

Локація 1: IULIUS MALL IAŞI

Локація 2: Strada Palas 7 [ФОТО ЛОКАЦІЙ] Наш партнер Василь розпочав з нами співпрацю більше року тому. Наразі має успішні показники по продажам та задоволений результатом. Взяв ще три автомата і готовий відкривати нові локації в інших містах Румунії.

Відео з відкриття

Інтерв’ю з Василем

  • Австрія. Відень

Локація 1: Prater Parzelle 94b

Локація 2: Mexikoplatz 20/4 Локація 3: Sagedergasse 18/22 Локація 4: Lugner City GmbH

Локація 5: Lugner City GmbH [ФОТО ЛОКАЦІЙ]

Марина — наш ексклюзивний партнер в Австрії також вже більше року. Планує заставити всю Австрію «Мама, ну купи»

Інтерв’ю з Мариною

  • Варшава. Польща

Локація: Galeria Północna

Остап працює з “Мама, ну купи” вже більше року. Варшава показує дуже гарні показники і ми вже плануємо більше 20 нових відкриттів.

Інтерв’ю з Остапом.

  • Житомир. Україна

Локація: ТЦ “Глобал”

Олександр розпочав з нами співпрацю з вересня 2023го, але наразі вже задоволений результатами. А найприємніше - він придбав ще два автомата «Мама, ну купи» і один автомат «Мама Приготувала».

  • Київ. Україна

Локація: ТРЦ “Respublika Park”

Відкриті з вересня 2023го

  • Київ. Україна

Локація: ТРЦ Блокбастер

В цьому ТРЦ у нас аж 2 автомати

Перший розмістили більше 1,5 року тому, другий у вересні 2023го року.

  • Львів. Україна

Локація: ТРЦ “Victoria Gardens”

Відкриті тут вже більше 2х років.

Хочеш більше кейсів та цифр? Просто залиш заявку на сайті та отримай презентацію нової швидкорозвиваючої вендінгової компанії «Мама, ну купи». Як і в будь-якому рітейл бізнесі, найголовніше це локації. Тому треба зайняти найкращі місця, поки не забрали інші охочі.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі