Кращі франшизи Америки

Понеділок
27.01.2014
The Entrepreneur, одне з найавторитетніших видань зі світу бізнесу, проаналізувало франчайзинговий ринок 2012-2013 і визначило основні сегменти ринку 2014-ть.
 

Загалом, як констатує The Entrepreneur, ринок франчайзингу в Америці переживає період підйому. Про це свідчить зростання кількості компаній, пропонуючих франшизу, за два попередніх роки на 51%. У десятці лідерів щорічного рейтингу «Franchise 500», складеного діловим виданням, найбільше місць дісталося закладам громадського харчування. Це солодкі пончики і ароматна кава від Dunkin' Donuts (аналог в Україні - мережа «СВІТ ДОНАТС»), сендвічі від Denny's та Jimmy John's, і звичайно, фаст-фуд від мережі Subway (компанія розташувалася на третьому місці рейтингу), яка вже довгий час обіцяє вийти на український ринок.

А ось срібло і золото популярного рейтингу взяли аж ніяк не компанії зі сфери швидкого харчування. Друге місце зайняв франчайзер Hampton Hotels, який минулого року відкрив готелі в Польщі, Нідерландах, Румунії та Росії. А корона переможця дісталася мережі Anytime Fitness, яка зростає буквально на очах і сьогодні налічує майже два мільйони відвідувачів клубів.

Слід зазначити, що в українському фітнес-сегменті компаній-франчайзерів не так вже й багато. Ця ніша переважно пустує. З тих, що найбільш зарекомендували себе, вирізняється торговельна марка FitCurves, яка прийшла до нас в 2008 році. Міжнародна мережа Curves орієнтується виключно на жіночу аудиторію і пропонує власну програму управління вагою. Мережа є популярною у всьому світі, представлена в 88 країнах і навіть встигла потрапити до Книги Рекордів Гіннесса за динамічний і швидкий розвиток.


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017