стріт-фуд

стріт-фуд | 07.05.2015

Red Dragon прагне в Україну

Казахстанська мережа, яка представляє китайсько-уйгурсько-азіатський стиль громадського харчування, готова зайти на український ринок

Казахстанська мережа, яка представляє китайсько-уйгурсько-азіатський стиль громадського харчування, готова зайти на український ринок

стріт-фуд | 27.10.2014

Плоди каштанового бізнесу

Чому цей незвичний продукт так зацікавив бізнесменів України?

стріт-фуд | 16.09.2014

Нові горизонти для «Пан Каштан»

Активна партнерська співпраця ведеться з Польщею та Грузією

стріт-фуд | 14.07.2014

Наминайко смакує по-новому

Влітку відбулося оновлення асортиментної лінійки продукції

стріт-фуд | 24.05.2014

«Пан Каштан» націлений на Словаччину і Чехію

Керівництво компанії налаштоване розвиватися ефективно та масштабно

стріт-фуд | 04.03.2014

Що очікувати франчайзі від Наминайко?

Ведення бізнесу за моделлю франчайзингу стає все більш затребуваним у вітчизняних підприємців. Гарну динаміку демонструє сфера фаст- та стріт-фуду.

стріт-фуд | 24.02.2014

Як заробити на морозиві?

Як заробити на морозиві та не потрапити під рамки сезонного бізнесу? Розповідає представник концепції il Gelato Андрій Виноградський.

стріт-фуд | 06.12.2013

Пан Каштан в Польщі

У середині грудня в Польщі відкриється перший «Пан Каштан».

стріт-фуд | 01.10.2013

Каштани по-іспанськи

Торгова марка Пан Каштан продовжує активно розвиватися та радує прихильників своєї продукції новими оригінальними акціями.

стріт-фуд | 13.09.2013

La Pizza Espresso: виїзний франчайзинг

Цієї осені мобільні піцерії - новий формат бізнесу для України - вийдуть на ринок партнерської співпраці

стріт-фуд | 12.09.2013

17 - щасливе число il Gelato

Франчайзер досяг своїх цілей - покрив усі стратегічні області

стріт-фуд | 19.07.2013

Вибухи тривають

Після квітневої пригоди з кав’ярнею на колесах згоріли ще 2 точки стріт-фуду.

стріт-фуд | 19.06.2013

Пан Каштан: перші франчайзі за кордоном

Ласощами українського виробника зацікавилися у Молдові

стріт-фуд | 14.05.2013

il Gelato перевтілюється щосезону

Влітку франчайзі компанії реалізовують італійське морозиво, а в холодну пору пропонують каву з європейськими солодощами

стріт-фуд | 27.04.2013

Кінець вуличної кави?

Через вибух у столиці заборонили діяльність кав’ярень, які працюють на газових балонах

стріт-фуд | 22.04.2013

Пан Каштан нагодує новими ласощами

Додаткова продукція лише з’явилася, але вже займає 30% від усіх продажів

стріт-фуд | 12.03.2013

Форнетті допоможе з фінансуванням

Завдяки співпраці з фінансовими установами, компанія може надавати своїм франчайзі кошти на відкриття та розвиток бізнесу

стріт-фуд | 08.02.2013

Світ Донатс: бізнес на донатах

На вітчизняному ринку з’явилася перша франчайзингова пропозиція з торгівлі європейськими солодощами

стріт-фуд | 25.12.2012

Пан Каштан захопив столицю

Менше ніж за місяць у Києві з’явилося одразу 5 точок торгівлі смаженими каштанами

2
3
4
5