Pizza Celentano запрошує підприємців приєднатися до найбільшої мережі у сфері ресторанного бізнесу України!
 

ТМ “Pizza Celentano” (компанія FAST FOOD SYSTEMS, програма лояльності EGOїсти):

  • у 2015 році відсвяткувала своє 17-річчя;
  • заснована у 1998 році перша українська франчайзингова мережа родом зі Львова;
  • найбільший франчайзер України;
  • нараховує близько 182 ресторанів у 65 містах України, Молдові, Росії;
  • понад 1,5 мільйона зареєстрованих учасників програми лояльності EGOїсти;
  • більше 5 500 працівників;
  • частка ринку “Pizza Celentano” за даними 2014 року складала 26%;
  • від початку існування в мережі продано понад 100 мільйонів піц (!);
  • у 2013 році у центрі Львова відкрито перший ресторан нового формату “Pizza Celentano Ristorante”, де продається 500 піц/день.

Наші переваги:

  • вдала і випробувана концепція;
  • налагоджені бізнес-процеси, перевірені роками і сотнями закладів;
  • можливість побудови власної мережі в рамках франчайзингу;
  • допомога франчайзера на кожному етапі запуску ресторану;
  • єдина концепція побудови і оформлення ресторанів;
  • маркетинговий, логістичний супровід;
  • навчання та консультації на будь-якому етапі розвитку бізнесу, корпоративний університет
  • участь в програмі лояльності EgoЇсти, з понад 1,5 млн. учасників.

Ціна франшизи залежить від міста, де буде відкрито заклад.

Наш супровід:

  • Надання кваліфікованої допомоги у дослідженні та оцінці торгової зони
  • Розрахунок інвестиційної моделі
  • Оцінка ефективності бізнесу
  • Надання консультаційної підтримки при підписання договору оренди
  • Технологічне проектування
  • Здійснення архітектурно-будівельного та авторського нагляду
  • Організація бізнес-процесів закладу
  • Надання посібників з організації операційної діяльності, стандартів організації бізнес-процесів
  • Організація системи управлінського обліку, консультаційна підтримка з організації бухгалтерського обліку
  • Організація системи підбору кадрів, надання моделі мотиваційної програми і методики атестаційної оцінки персоналу
  • Навчання адміністративного і лінійного персоналу, персоналу кухні
  • Передача технологій приготування фірмових страв (технологічні карти, виробничі карти, опис технологічних процесів)
  • Надання підтримки при відкритті закладу
  • Маркетинговий супровід
  • Розробка нових асортиментних програм та сезонних і тематичних меню

Франчайзер передасть партнеру-франчайзі технологію приготування фірмових страв.

Загальні умови договору франчайзингу

Вартість франшизи: 5000 - 10 000 Є

Роялті: 1,5% від щомісячного обороту ресторану

Інвестиції: від 170 000 Є

Рекламні відрахування відсутні.

Термін окупності інвестицій: ~ 24 – 36 місяців

Навчання для піце-майстрів (4 осіб) – 10 днів у Львові (з проживанням, без переїзду) + 7 днів на підприємстві франчайзі – екв. 1 200 Є

Навчання для су-шефів (2 осіб) – 7 днів у Львові (з проживанням, без переїзду) + 7 днів на підприємстві франчайзі - екв 950 Є

Навчання для барменів-бариста на підприємстві франчайзі (4 осіб) – 7 днів – екв 600 Є

Навчання працівників зони (10 осіб) – 7 днів - екв 400 Є

Базове навчання директора (1 особа) - 3+5 днів, менеджерів ресторану (2 осіб) – 3+5 днів, кухарів горячого і холодного цеху (4 осіб) – 5 днів, офіціантів (6 осіб) – 5 днів у Львові – безкоштовно ( за винятком оплати за проживання та проїзд)

Час на відкриття ресторану ~ 3 місяці за умови дотримання календаря інвестицій

Ідеальний кандидат в партнери

Якщо Ви:

  • Ведете активний спосіб життя, відкриті та дружелюбні, рішучі та кмітливі
  • Готові будувати бізнес на основі взаємоповаги та довіри
  • Платоспроможний інвестор
  • Поділяєте корпоративні цінності
  • Готові працювати за схемою франчайзингового бізнесу, виконуючи договірні зобов’язання
  • Хочете постійно розвиватись і вчитись
  • Володієте навиками ефективної комунікації
  • Ніколи не жертвуєте якістю заради додаткового доходу

Однією з вимог до приміщення є можливість організації літнього мандайчика.

Побажання до приміщення:

  • Приватна власність або оренда (5 років і більше);
  • Загальна площа приміщення - від 200 м2;
  • Потужність від - 60 кВт;
  • Можливість організації паркінгу;
  • Можливість організації літнього майданчику.

Контакти

Зацікавлених франшизою Pizza Celentano просимо заповнити та надіслати електронну форму зворотнього зв’язку, представники компанії зв’яжуться з Вами в найближчий час або нижче прямі контакти франчайзера:

Роксолана Токарська
Департамент франчайзингу
тел. +38-067-7004246
mail: r.tokarska@ffs-company.com
ТОВ Системи Швидкого Харчування
Вул. Антоновича, 132
Україна, м. Львів 79057
www.egoisty.com

форма зворотнього зв'язку
Для отримання додаткової інформації будь ласка заповніть форму зворотнього зв' язку, яка надсилається безпосередньо до Pizza Celentano.
форма зворотнього зв'язку
Анкета
Анкета
If you see this, leave this form field blank