форум про статтю: Troll вже в Києві 246

Лессі 29.09.2010 *.ll-162.240.163.188.kv.sovam.net.ua

Я пам\'ятаю магазини одягу Troll в Києві ще в кінці 90х років. Тоді були магазини на Басейній, але якось швидка зникли. Одяг там цікавий, з задоволенням купувала там футболки, спідниці та блузи...Вразило те, що одяг був підібраний за кольорами, тоді в Києві такої тенденції не було. От і цікаво, чи це той самий Троль, чи вже якийсь інший?

TopSecret & Friends 30.09.2010 *.94.100.212.18.untc.net

Хочемо Вас потішити тим, що дійсно це той самий Troll, але за не великим виключенням.  На тей час власником торгової марки Troll було інше підприємство. В 2004 році польська компанія Редан СА, яка між іншим є власником торгової марки TopSecret, викупила права на володіння маркою Troll. В Україні на сьогоднішній день ці торгові марки офіційно представляє дочірнє підприємство Бета-Реда Україна, яке з успіхом презентує марку TopSecret з 2007 року. З гордістю можемо заявити про те, що маємо 4 особисті магазини  TopSecret, з яких два мультібрендових марки TS&Troll, а також 14 франчайзингових. Зараз вже відкрився один монобрендовий магазин Troll, та планується відкриття другого  в жовтні цього року. Ми чітко не можемо сказати, чому магазин Troll не мав розвитку при попередньому власнику, та маємо велику надію на те, що цю торгову марку добре запам’ятають та полюблять Українці, тому що це дійсно дуже цікавий та якісний одяг.

З повагою до Вас,

Бета-Реда Україна

Катя 28.02.2011 *.bulefey.teremki.kiev.ua

Скажите, а можно устроится на работу в Troll?

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.