форум про статтю: Як відкрити магазин одягу 5

Вячеслав Кумань 12.03.2017 *.ip-195-140-231-206.opensvit.ua

1
Стаття написана для ідеальних умов. Але з падінням купівельної спроможності покупців не все так однозначно. Люди менше купують одяг, та й магазини "секенд хенд" сприяють ще швидшому падінню бізнесу з продажу одягу. У нас магазин в районному центрі, на центральній вулиці, з теоретичної сторони питання місце розташування - ідеальне... Але з ростом долара з 8 грн до 27 грн купівельна спроможність прямопропорційно знижувалась. Тому получалось, що в магазині все більше було залишків товару, які в слідуючому сезоні були вже неактуальні. Тобто, в сукупності з ростом долара і зменшення купівельної спроможності населення, залишки минулого року продавались дешевше своєї собівартості. Три роки такої торгівлі привели до того, що вже задумуємось про закриття магазину. Він навіть сам себе тепер не окуповує. Висновок цього всього, що всі теорії ведення бізнесу актуальні десь, але не в Україні. Інфляція за три роки майже 400%, збідніння населення відповідно в 4 рази. Про який бізнес може йти мова? Єдине де заробляються зараз гроші - це контрабанда і доставка вантажів за кордон і назад, бо розрахунки там в валюті...
мода | 20.09.2011

Як відкрити магазин одягу

Одним з дуже популярних видів бізнесу є роздрібна торгівля одягом. У нашій країні цей бізнес сильно еволюціонував і змінився в напрямку до європейських та світових стандартів. Ще на початку 90-х одяг возили "човники" і продавали на ринках. Зараз же ринки втрачають колишню популярність, і все більше людей віддають перевагу цивілізованим способам покупки і купують одяг у фірмових моно- і мультибрендових магазинах. "Люди нарешті починають цінувати власний комфорт", - впевнена Єлизавета Алфьорова, директор Торгового Дому "Жива". - "Ринки ж поступово відходять на другий план. Хоча ціновий фактор все одно залишається вагомим для нашого покупця. Тим не менш, у магазинах і торговельних центрах сьогодні є настільки широкий спектр цінових пропозицій, що у людини з будь-яким достатком є можливість вибору".

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.