форум про статтю: Перша ластівка COFFEE LIFE 246
Я пишу Вам с города Днепродзержинск. Днепропетровской обл. Мне очень нравится идея COFFEE LIFE по поводу франчайзинга. Потому хочу поинтересоваться по поводу размещения в моем городе Вашего COFFEE LIFE :) Я оставлю номер своего телефона 0930215974. У нас просто есть развлекательный комплекс где можно разместиться. Жду от вас звонка.
10.08.2012
Перша ластівка COFFEE LIFE
Всеукраїнська мережа кав'ярень COFFEE LIFE поповнилася першою франчайзинговою точкою. Партнерський заклад 4 серпня урочисто відкрився у Луганську. "Співпраця з луганським франчайзі розпочалася ще в грудні 2011 року. З цього часу ми, разом із партнером, займалися приготуваннями до відкриття, - розповідає спеціаліст з франчайзингу COFFEE LIFE Олександр Ісаков. - Зараз COFFEE LIFE працює над запуском ще однієї франчайзингової точки: у вересні-жовтні очікується відкриття кав'ярні у Кіровограді". Компанія продовжує вести переговори з потенційними франчайзі.інше на форумі
307
теми
1195
коментарі
451
користувачі
Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.
IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.
Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.
Наш контакт: info@franchising.ua.