форум про статтю: Як відкрити агенцію нерухомості? Бізнес-план 246

11.09.2012

Як відкрити агенцію нерухомості? Бізнес-план

Український ринок ріелторських послуг - мінливий і багатогранний. На сьогодні в державі не ведеться єдиний реєстр цих суб'єктів підприємницької діяльності, тому підрахувати кількість таких компаній можна лише приблизно. Ситуація значно різниться по регіонам. Так, якщо в Києві агенцій нерухомості близько 400, то в Тернополі - всього 150, а в Чернівцях - менше 50. Як стверджують оператори ринку, за останній рік, вперше після економічної кризи, ринок нерухомості помітно пожвавився: з'явилося багато нових гравців. Якщо в 2009 р. з більш ніж 1000 агенцій нерухомості, функціонуючих на той час у Києві, залишилося тільки 100-200, то зараз їх число дуже повільно починає повертатися до цієї цифри.

інше на форумі

Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.