НА МАНГАЛ KEBAB HOUSE
Про франшизу
Опис
Давайте знайомитися! Ми створюємо і пропонуємо той продукт, в якому впевнені. Наш пріоритет — це якість та смак продукції, завдяки чому гості задоволені і стають постійними відвідувачами.
Наша команда — це понад 40 захоплених своєю справою людей. Ми любимо свою роботу та стараємось, аби гості ставали нашими друзями і повертались до нас знову і знову.
Наші кебаби готуються спеціально під кожне замовлення, тож ми гарантуємо якість та свіжість кожної страви. З фірмовими вишуканими соусами та виключно корисними інгредієнтами — наша їжа подарує задоволення усім любителям бездоганного смаку.
Ні для кого не секрет, що наша продукція користується великим попитом, адже це смачно, якісно і швидко!
“Для нас дійсно важливо тримати гідну конкуренцію на ринку, якісно розвиваючи культуру fast food в Україні в сучасних буремних умовах та швидкому ритмі життя,” — Левент Деміркиран засновник та ідейний натхненник Kebab House.
Це заклади мережі «На Мангал Family», що понад 6 років будує у Львові культуру street food. Основа нашого успіху — це завжди свіжа продукція, відточена на практиці бізнес-модель, люди та ефективний менеджмент.
ЧОМУ ФРАНШИЗА KEBAB HOUSE?
- Fast food — бізнес, що приносить досить високий прибуток навіть у кризовий період
- Впізнаваний бренд з хорошою репутацією, відомий не лише у Львові, а й за його межами
- Прибуткова бізнес-модель з прорахованими ризиками
- Регулярне постачання основних елементів сировини, що гарантує можливість дотримання єдиних стандартів якості та смакових характеристик
- Маркетингова підтримка, інструменти залучення клієнтів
- Фірмовий стиль і дизайн
- Власна система навчання працівників
- Команда підтримки при запуску нового закладу і в подальшій операційній діяльності
- Чітка і прозора схема взаємодії протягом усього періоду співпраці
ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ
- ЯКІСТЬ. Власне виробництво м’яса і соусів для донер кебабів , тож можна бути впевненими у свіжості наших страв.
- СМАК. Наші авторські рецепти містять в собі відібрані інгредієнти і спеції, які ми веземо з різних куточків світу та досвід років, протягом яких ми постійно удосконалюємось.
- ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ. Єдині стандарти приготування продукції, контроль якості та безпечності на кожному етапі: від вибору постачальників до видачі готової страви в закладі.
- ШВИДКІСТЬ. Ми дуже цінуємо час гостей, тому кожне замовлення видається максимум до 15 хвилин.
- ДОСТУПНІСТЬ. Ми знаходимося в найкращих локаціях, також налагоджена робота із великими сервісами доставки.
- ПРОФЕСІЙНІСТЬ. Ми знаємо до найменших деталей усі етапи та особливості бізнесу — від виробничих процесів до видачі страви гостям, і готові поділитися своїм досвідом.
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- Франчайзинговий пакет
- Фінансова модель
- Договір по франчайзингу
- ТМ
- Маркетинг
- Дизайн-проект
- Брендбук
- CRM
- Навчання персоналу
- Виїзд/Затвердження локації
- Логістика
- Методики/ліцензії
- Постачальники
- Технологічні карти
- Персональний менеджер
- Технічне відкриття
- Запуск під ключ
- Пускова команда
- Покрокові інструкції, необхідна документація
- Централізоване просування в соціальних мережах та на корпоративному сайті
- Аналіз результатів діяльності через систему регулярних аудитів
- Постійний розвиток та вдосконалення процесів ведення бізнесу
Фінансові показники
РЕСТОРАН ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ
Заклад громадського харчування з авторським концептом та продуктом.
- Вступний внесок — 6 000$
- Інвестиції на запуск — від 40 000$
- Період окупності — від 10 місяців
- Роялті — 3% від доходу
- Маркетинговий платіж — відстуній
- Необхідна площа — 45-130 м2
- Чистий прибуток — 3 500-7 000$
основні вимоги
ДЛЯ КОГО ФРАНШИЗА?
- Зацікавлений сферою street food, лояльний до компанії Kebab House
- Працює в даному сегменті ринку та бажає долучитися до нашої мережі
- Володіє необхідними інвестиціями для запуску закладу
- Має підприємницький або управлінський досвід діяльності
- Цілеспрямований, готовий до активного управління бізнесом, постійного навчання і вдосконалення
- Готовий будувати довгострокові чесні партнерські відносини
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Артем Остафійчук
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Франчайзинговий пакет, що називають також франчайзинговою ліцензією, або франшизою, становить основу франчайзингової системи
Якщо загалом франчайзинг асоціюють з бізнесом, це вже добре! Але варто знати, що детально означає франчайзинг. Адже це спосіб організації власної справи
Підприємець, приєднуючись до системи, може розраховувати на наступні переваги від франчайзингової співпраці
Будь-яке ведення господарської діяльності пов’язане з ризиком, і франчайзинг не є винятком із правила
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.