Roma Вдома
Про франшизу
Опис
ROMA ВДОМА — це затишна піцерія, яка вміє приємно дивувати, ви точно виділите її з-поміж інших закладів, які готують піцу!
Бо піц може бути багато, а римська — одна!
Перш за все римська піца особлива завдяки своїй незвичайній (прямокутній) формі, саме тому її так зручно смакувати. Авторська рецептура, велика кількість начинки та неймовірний смак хрусткого тіста разом підкреслюють унікальність римської піци.
Процес приготування також особливий, адже розуміючи, яким цінним ресурсом в сучасному житті є час, ми розробили таку технологію, щоб максимально скоротити час очікування гостя.
Наші гості — сучасні та мобільні, віддають перевагу якості та швидкості, оскільки цінують свій час. Ці люди люблять експериментувати та куштувати щось нове.
Ми пильно стежимо за якістю обслуговування та створенням затишної атмосфери у наших піцеріях, впроваджуючи стандарти. Наш накопичений досвід у ресторанному бізнесі — це цінний ресурс, яким ми готові поділитись з нашими партнерами, щоб сприяти їхньому успіху.
Римська піца — це унікальний смак та зовнішній вигляд.
Головним героєм піци є парбейк — це основа для піци, що випікається на 80% і піддається шоковій заморозці, завдяки чому зберігає всі властивості свіжого продукту. Процес приготування тіста нелегко відтворити через унікальну технологію ферментації, але ми вже зробили це за вас.
Ми забезпечуємо наших партнерів готовими парбейками, а Вам залишається викласти начинку на основу, навіть не розморожуючи її, та випікати піцу лише 5-7 хвилин.
Переваги франшизи:
Наші партнери матимуть ряд беззаперечних переваг співпраці, адже ми надаємо системну підтримку з моменту підписання договору і протягом всієї подальшої роботи закладу, зокрема це:
- кваліфікована робота пускової команди на етапі запуску
- консультаційна підтримка протягом всього періоду співпраці.
Рома Вдома — це успішна та апробована концепція бізнесу, що працює в перспективному сегменті ринку. Завдяки налагодженій системі поставок основ для піци та готовим стандартам роботи, наші партнери гарантовано отримують продукт стабільно високої якості.
Робочий процес не потребує дороговартісного обладнання, а сам заклад можна розмістити на компактній площі і, таким чином, заощадити на оренді та комунальних платежах.
Штат працівників піцерії оптимізований, а технологія приготування не потребує найму висококваліфікованого персоналу.
точок власних
1
точок франчайзингових
0
Галерея
Умови франшизи
підтримка для франчайзі
- Франчайзинговий пакет
- Фінансова модель
- Договір по франчайзингу
- ТМ
- Маркетинг
- Брендбук
- Дизайн-проект
- CRM
- Навчання персоналу
- Затвердження локації
- Логістика
- Постачальники
- Стандарти/ процедури
- Технологічні карти
- Персональний менеджер
- Технічне відкриття
- Запуск під ключ
- Пускова команда
Фінансові показники
DARK-KITCHEN
Заклад, що працює тільки на доставку та “на виніс".
- Вступний внесок — 4 000 $
- Інвестиції на запуск — від 40 000 $
- Період окупності — від 18 місяців
- Необхідна площа — від 30 м²
- Чистий прибуток — від 1 500 $
OPTIMAL
Заклад з невеликою посадкою. Ідеальний варіант для формату фуд-корту або буфету.
- Вступний внесок — 5 000 $
- Інвестиції на запуск — від 60 000 $
- Період окупності — від 18 місяців
- Необхідна площа — від 75 м²
- Чистий прибуток — від 2 500 $
LARGE
Заклад з повноцінною посадкою, приймає замовлення на доставку та “на виніс”.
- Вступний внесок — 6 000 $
- Інвестиції на запуск — від 80 000 $
- Період окупності — від 18 місяців
- Необхідна площа — від 120 м²
- Чистий прибуток — від 3 500 $
основні вимоги
- Електроенергія — не менше 25 кВТ
- Місто з населенням від 50 000 чол.
- Вся необхідна комунікація: каналізація, водогін, вентиляція, тощо.
- Передбачено місце для встановлення рекламної вивіски.
- Місце має бути зі зручним під’їздом для автомобільного транспорту, мати паркувальні місця. Можливість встановлення літньої тераси — буде великою перевагою.
- Обирайте місце в центрі скупчення цільової аудиторії.
- Локація має добре проглядатись зовні — тому перевагою буде фасадне приміщення на першому поверсі.
Контактна інформація про франчайзера
Контактна особа
Надія Зайцева
Дізнатися більше
читати статті
найчайтіше читане
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
I Love Kebab — успішна мережа закладів швидкого харчування. Нині в Україні відкрито вже 71 заклад і 4 в процесі відкриття. Але в чому ж секрет успіху?
Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент випічки, лавашів, хлібу та авторських перших страв.
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
Сніданки, побачення, вечірки, знайомство з українською культурою та цікавими людьми — це все про ресторан «Най» (Nai) української кухні.
Як відкривали пекарню та які франшизи зараз вважаються трендовими?
Разом ми підіймаємо рівень економіки держави та популяризуємо кав’ярені формату “To Go”. Сучасне рішення в сфері кавового бізнесу.
Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.