форум про статтю: Krisstel буде по франчайзингу 246
не смешите пожалуйста, кому нужна эта марка в регионах? Цена совершенно не соответствует качеству!
(Игорю) На основании чего такие выводы????
Согласна, нужно подтверджение слов. Конкуренция может сказать все что угодно, но доказать еще нужно...
Что то Игорек замолчал... а я рассматриваю сотруднечиство с этой фирмой, может подскажешь что нибудь, чего я пока не знаю...
31.08.2011
Krisstel буде по франчайзингу
Компанія Krisstel була заснована в 2007 році в місті Києві. Ідея створення торговельної марки належить відомій українській дизайнерці Світлані Шелефіст. Саме вона працює над всіма колекціями, які можна побачити в магазинах Krisstel. Брендовий одяг виготовляється із якісної італійської тканини. Зараз під цією торговельною маркою в столиці працює вже 6 магазинів. Нещодавно компанія прийняла рішення про розширення мережі та розробила франчайзингову пропозицію. Тепер власні магазини Krisstel відкриватимуться в Києві, а франчайзингові - в регіонах.інше на форумі
307
теми
1195
коментарі
451
користувачі
Редакція не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.
IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.
Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.
Наш контакт: info@franchising.ua.