Рекомендація веб-сторінки: Комфорт - преимущество франчайзинга
Адресат
електронна адреса отримувача
Відправник
електронна адреса відправника
Повідомлення
текст повідомлення

форум до статті: Комфорт - перевага франчайзингу

2009-09-21

Комфорт - перевага франчайзингу

Розмова з Дмитром Гершоіном - генеральним директором мережі салонів "Bravissimo!"

Які особливості франчайзингу в сфері салонних послуг? Франчайзинг у сфері салонного бізнесу дуже відрізняється від інших галузей. Якщо в традиційних франчайзингових схемах партнер більш "прив'язаний" до франчайзеру, бо користується не лише відомим брендом, але й виробничими потужностями – таку продукцію він більше ніде не зможе придбати. Є інший варіант: унікальна ідея, яка належить лише франчайзеру. А ми пропонуємо послуги. Часто у людини виникає питання: "Чи потрібен мені франчайзер в пропозиції послуг, адже замість того, щоб працювати під вивіскою "Bravissimo!" - я сам можу відкрити свій салон "Маша". Таке часто відбувається, якщо франчайзі пропрацював в цій сфері деякий час, наприклад, майстром по манікюру. Проте досвідчений професійний майстер ще не означає хороший управитель.

25.03.2011
nik
*.manicure.volia.net

Где же ваша сеть, Дмитрий?

ПРОФІТ систем не несе відповідальності за зміст повідомлень, надісланих користувачами форуму. Повідомлення рекламного характеру, а також ті, що суперечать етичним принципам чи можуть зашкодити репутації та доброму імені, будуть видалені, а автори таких повідомлень беззастережно заблоковані.

IP адреса комп'ютера учасника форуму, що надсилає повідомлення, відображається для усіх відвідувачів.

Редакція порталу залишає за собою право використовувати у статтях порталу franchising.ua частину чи цілий зміст повідомлень, що публікуються на форумі учасниками.

Наш контакт: info@franchising.ua.