Три формати QUICK TEACHER

Четвер
30.04.2015
Послуги по вивченню іноземних мов користуються попитом в Україні
 

Часи, коли можна було здивувати відмінним знанням іноземної мови пішли в небуття, а тепер це практично життєва необхідність. «Незважаючи на те, що через складну економічну ситуацію в Україні багато іноземних компаній та інвесторів пішли з ринку, вивчення інших мов стало ще більш затребуваним ніж раніше», - вважає Ірина Комар, керівник франчайзингового відділення мовної школи QUICK TEACHER.
У 2015 році QUICK TEACHER представила франшизу по прискореному вивченню іноземних мов. Особливість франчайзингового пропозиції полягає у швидкості навчання іноземним мовам і в тому, що це підтримка міжнародної компанії-розробника M.A.R.I.D.I. - провідного європейського розробника професійних IT-рішень для прискореного вивчення іноземних мов.

«Сьогодні ми займаємося продажем програми та технології роботи наших класів. Є три формати бізнесу для партнерів. Перший - це індивідуальний клас, при відкритті якого необхідні інвестиції у розмірі 5 000 грн. Другий формат співпраці - це відкриття декількох класів із навчання мовам, і тут мова йде про інвестиції у 25 000 грн. А щоб стати майстром-франчайзі, з правом продавати франшизу, партнеру знадобиться 50 000 грн.», - говорить Ірина Комар.

Відкриття даного бізнесу можливо в населеному пункті з населенням від 10 000 жителів та більше (з розрахунку: один офіс на 10 000 жителів). Площа приміщення повинна бути не меншою ніж 25 м. кв. Офіс має розміщуватися у безпечному районі міста, поблизу транспортної розв'язки, а наявність парковки тільки вітається. Також необхідна наявність інтернет-підключення, телефону, освітлення, санвузлів, кондиціонування та вентиляції, наявність пожежної та охоронної сигналізації.

«Нашим партнерам ми надамо будь-якого роду підтримку. Здійснимо покрокове керівництво з ведення бізнесу та консультації із організації освітньої та адміністративної діяльності. Також навчання персоналу веденню бізнесу, навчання викладачів із питань організації навчального процесу з використанням інтерактивного мультимедійного комплексу. Ми можемо запропонувати педагогів з кадрового резерву компанії та надати необхідне обладнання з встановленою програмою для організації процесу навчання. Є ще багато переваг роботи з нашою компанією», - поділилася Ірина Комар.