Різноформат від DREAM Hostel

П'ятниця
20.02.2015
Компанія вдосконалила бізнес-модель та запустила франчайзинг
 

Українська мережа DREAM Hostel, засновники якої мають більш ніж 7 років досвіду роботи в туризмі та досвід у готельній сфері, в лютому запустила франчайзинговий проект. Франшиза DREAM Hostel - це різноформатний проект. «На початку поточного року ми розпочали розвиток по франчайзингу. До цього ми перевіряли бізнес-модель та вдосконалювали її. До нас зверталися щодо франшизи і раніше, але ми не поспішали, і як тільки була відпрацьована бізнес-схема, то прийняли рішення продавати франшизу. У нашому бізнесі розвиток можливий за двома схемами: відкриття філій у регіонах за допомогою власних сил, або розвиток мережі завдяки франчайзингу. Що стосується відкриття власних об'єктів, то це забере багато часу і сил, тому ми вирішили піти шляхом франчайзингу», - розповідає Максим Маєвський, керівник франчайзингової мережі DREAM Hostel.

Франчайзі надано два формати бізнесу: для новачків та підприємців із досвідом. Для бізнесменів-початківців пропонується франшиза хостела квартирного типу - невеликий затишний хостел у багатокімнатної квартирі (від 15 до 40 місць, зі щомісячним прибутком 10-25 тис. грн.). Тут потрібні інвестиції від 120 тисяч грн., та паушальний внесок 20 тисяч грн. Другий формат, який розраховано на досвідчених підприємців - хостел-готель. Це великий атмосферний хостел, в окремому будинку (від 50 до 80 місць). Інвестиції становлять від 1 млн. грн., а паушальний внесок 120 тисяч грн. Щомісячний прибуток становить від 40 до 100 тис. грн. 

«Наша франшиза, створена з урахуванням українського законодавства, складається з реальних прикладів і цифр, а також наш бізнес був прибутковим навіть у складному 2014 році. Сьогодні дана сфера популярна, так як люди економлять гроші, тому вибирають хостели з якісним ремонтом, гарним рейтингом та відгуками. Якщо врахувати, що зараз багато бізнесів закриваються, то, щодо нашої ніші, як раз час її розвивати, тим більше що в регіонах конкуренції практично немає. Є в обласних центрах хостели, але низького рівня розвитку. Ринок відкритий», - пояснює Максим Маєвський.  

Майбутній партнер-франчайзі DREAM Hostel - це людина, яка любить подорожувати та спілкуватися з людьми, так як у закладі будуть зупинятися гості, які приїжджають із усього світу. "Нашому партнеру має бути цікавим особистий розвиток та розвиток готельної сфери. На сьогоднішній день у нас є два хостели в Києві: квартирний хостел, що знаходиться на вулиці Червоноармійській, і хостел-готель на Андріївському узвозі. А протягом 2015-го року ми плануємо відкрити хостел у Львові, тому на даному етапі йде робота з великим об'єктом у самому центрі міста, а також в одному з міст Європи. І, звичайно, будемо активно розвиватися по франчайзингу», - ділиться планами Максим Маєвський.


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016