Франчайзингові «Крила»

Вівторок
17.02.2015
Бізнес з можливістю розвиватися на віддалених ринках та при різних умовах
 

Франчайзинговий проект «Крила» було запущено на початку цього року, після того, як бізнес модель була перевірена на 4-ох власних ресторанах мережі. Працюючи над удосконаленням технологічного процесу, стандартів і процедур, вдалося створити бізнес-модель, пристосовану до реалій роботи у країнах СНД. Сьогодні компанія займається реєстрацією торгової марки в Росії, Білорусії та Казахстані.

«Розпочавши активну роботу з інвестиціями, нам вдалося їх істотно зменшити. За допомогою українських інженерів, спеціально під нашу мережу було створено вітчизняний аналог західному обладнанню, що дозволило істотно знизити його вартість. Тобто ми розробили спеціальний пакет устаткування, який на 90% складається із вітчизняного обладнання, що дозволяє відкривати ресторан при інвестиціях від 450 тис. грн. Низький рівень інвестицій, та вкрай економічна структура витрат, дозволяє забезпечувати прибутковість вкладень від 80% річних, залежно від локації», - розповідає директор мережі «Крила», Олексій Попов.

Особливість даного бізнесу полягає у тому, що більшість напівфабрикатів, які використовуються у закладах, компанія готова виробляти у власних ресторанах. А значить, є можливість розвиватися на віддалених ринках, та з різними умовами.

«Унікальність нашої бізнес-моделі в тому, що ми пристосовані до роботи не тільки з готовими напівфабрикатами, а у нас є можливість забезпечити себе сировиною у самих різних умовах. Нам вдалося вибудувати комбінований технологічний процес: ми частково використовуємо готові, високоякісні напівфабрикати, а частково виробляємо їх у наших ресторанах. Таке поєднання, дозволило нам досягти рекордного для фаст-фудів рівня собівартості (35%). Це в свою чергу, дозволяє досягати високої ефективності, навіть при відносно низьких продажах», - говорить Олексій Попов.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015