Проект Curry Wurst в Україні запущено на початку 2014 року. Працює 2 заклади у Дніпропетровську,
і найближчим часом відбудеться відкриття нового торгового об'єкту. Буквально у лютому нинішнього року стартувала франчайзинговая кампанія. Сьогодні керівництво компанії веде переговори з майбутніми франчайзі з Києва, Сум та Івано-Франківська, і цікавиться ринком Білорусії, Казахстану, Молдавії і Росії.
Curry Wurst пропонує своїм партнерам цілісну бізнес-систему, що включає технологію створення фірмової закусочної, комплекс послуг з ведення бізнесу, постійну організаційну та інформаційну підтримку. «Для відкриття закусочної Curry Wurst, площею від 80 кв.м., підприємцю необхідні інвестиції від 42 тисяч доларів. Вступний внесок становить 5 тисяч доларів, а роялті - 4% від обороту на місяць. Рекламні відрахування відсутні, а окупність бізнесу від 18 до 24 місяців. На даний момент ми розробляємо альтернативний, малий формат закладу, площею 20 кв.м., відповідно, й інвестіціі у бізнес будуть нижчими», - розповідає Костянтин Куліда, керівник франчайзингового напряму.
Партнеру, який вирішить відкрити закусочну Curry Wurst, не доведеться шукати інших постачальників, або розробляти додаткове меню, так як компанія пропонує повний асортимент для успішного і безперебійного функціонування закусочної, що задовольняє потреби і смаки усіх відвідувачів. «Ми маємо власне виробництво, що дозволяє контролювати процес на всіх етапах приготування. Власні фірмові ковбаски, обсмажені у фритюрі, соус, пиво. Все це неймовірно смачно! Працюємо виключно з вітчизняною продукцією, виробником. Наша бізнес-система максимально враховує особливості українських умов ведення справи, що дозволяє партнеру стати фахівцем в цьому бізнесі, не витрачаючи на це роки», - говорить Костянтин Куліда.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...