Символ німецького фаст-фуду Curry Wurst

Четвер
12.02.2015
Франшиза фірмової закусочної для бажаючих відкрити власний бізнес
 

Проект Curry Wurst в Україні запущено на початку 2014 року. Працює 2 заклади у Дніпропетровську,
і найближчим часом відбудеться відкриття нового торгового об'єкту. Буквально у лютому нинішнього року стартувала франчайзинговая кампанія. Сьогодні керівництво компанії веде переговори з майбутніми франчайзі з Києва, Сум та Івано-Франківська, і цікавиться ринком Білорусії, Казахстану, Молдавії і Росії.

Curry Wurst пропонує своїм партнерам цілісну бізнес-систему, що включає технологію створення фірмової закусочної, комплекс послуг з ведення бізнесу, постійну організаційну та інформаційну підтримку. «Для відкриття закусочної Curry Wurst, площею від 80 кв.м., підприємцю необхідні інвестиції від 42 тисяч доларів. Вступний внесок становить 5 тисяч доларів, а роялті - 4% від обороту на місяць. Рекламні відрахування відсутні, а окупність бізнесу від 18 до 24 місяців. На даний момент ми розробляємо альтернативний, малий формат закладу, площею 20 кв.м., відповідно, й інвестіціі у бізнес будуть нижчими», - розповідає Костянтин Куліда, керівник франчайзингового напряму.

Партнеру, який вирішить відкрити закусочну Curry Wurst, не доведеться шукати інших постачальників, або розробляти додаткове меню, так як компанія пропонує повний асортимент для успішного і безперебійного функціонування закусочної, що задовольняє потреби і смаки усіх відвідувачів. «Ми маємо власне виробництво, що дозволяє контролювати процес на всіх етапах приготування. Власні фірмові ковбаски, обсмажені у фритюрі, соус, пиво. Все це неймовірно смачно! Працюємо виключно з вітчизняною продукцією, виробником. Наша бізнес-система максимально враховує особливості українських умов ведення справи, що дозволяє партнеру стати фахівцем в цьому бізнесі, не витрачаючи на це роки», - говорить Костянтин Куліда.
 


популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015