Нові вершини «Франс.уа»

Четвер
29.01.2015
У 2015 році компанія виходить на ринок Європи, а також країн СНД
 

У даний час в Україні відкрито 70 кав'ярень «Франс.уа», з яких 68 - партнерські об'єкти. Франшизу французької булочної-кав'ярні «Франс.уа» представляє компанія Fedets Family Bakery, національна українська мережа з виробництва та продажу високоякісної традиційної та французької випічки.
«Минулого року були відкриті торгові об'єкти в Дніпропетровську, Кіровограді, Запоріжжі, Харкові, Львові, Луцьку, Житомирі та Києві. У 2015 році компанія націлена виходити на ринок Європи, а також країн СНД. Перше відкриття за кордоном планується вже в травні 2015 року», - говорить Олександр Федець, керуючий власник компанії Fedets family bakery.

У 2014 році асортимент продукції «Франс.уа» був розширений такими продуктами, як корзинка з сиром і вишнею, кошик з заварним кремом і гарбузом, а також із заварним кремом та абрикосом, колодязь із сиром та персиком, колодязь із заварним кремом і ягодами.  «Особливість бізнесу в тому, що продукція натуральна і випікається на місці. У виробництві ми використовуємо натуральний сир і фрукти, без барвників та консервантів, а також натуральний заварний крем і жельовані свіжозаморожені ягоди», - зазначає Олександр Федец.

Також у продажу з'явився корисний обліпиховий чай і такий унікальний продукт, як круасан з сосискою і двома видами сиру.

Вартість франшизи «Франс.уа» складає від 500 доларів, а інвестиції для відкриття об'єкту (обладнання, ремонт, меблі, зовнішня реклама та ін.) - від 6000 доларів. Для розміщення торгової точки потрібно приміщення площею від 5 м2. Торгові точки можуть розміщуватися як всередині ТРЦ, так і на прилеглій території, у малих архітектурних формах та окремих приміщеннях.

Компанія уважно стежить за зміною ринку громадського харчування, тому створює нові бренди, а в цьому році була розроблена нова форма франшизи - «Франс.уа»-експрес.

 


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015